Výroba: - baliace papiere - potlačené papiere - papierové vrecká

Krajčírstvo, výroba: - pánske a dámske odevy - odevy pre poľovníkov

SUMTEX CZ je výrobcom režných tkanín zhotovovaných na zákazku podľa požadovaných parametrov zákazníkov.

Predajňa - darčeková sieň Predaj, e-shop: - darčekové balíčky, darčekové koše pre firmy, spoločnosti i jednotlivých zákazníkov. Rozvoz darčekových košov priamo k zákazníkovi.

Predaj: -pracovné odevy -pracovná obuv -ochranné pracovné pomôcky.

Výroba - zdravotné, relaxačné vankúše a matrace

Predaj - vína fľaškové - vína sudové - sekty - darčekové kazety

Autoservis: - oleje, filtre - výfuky, tlmiče, ložiská, čapy, AKU, brzdy skladom. Všetky opravy podvozku, poloosí, náprav, ložísk, tlmičov: - opravy motorových vozidiel všetkých značiek. Nástrek podvozku TLUMEX - dutiny REZISTIN ML. Požičovňa prívesných vozíkov. Príprava a prevedenie STK a emisie. Pneuservis: - opravy pneumatík, ...

Autoservis-opravy všetkých osobných, dodávkových a off - roadov - pneuservis -opravy klimatizácie -výmena autoskiel -predaj náhradných dielov nových aj použitých -odťahová služba -dovoz automobilov záruka 2 roky -pneubazár -autobazár -diagnostika vozidiel. -výmena motorov a prevodoviek výmenný spôsob -repase turbodúchadiel

Ponúkame nový a použitý nábytok z EÚ a zo SR. Predávame a vykupujeme nábytok rustikálny, sedliacky, masívny, starožitný, chalupársky, kuchyne, spotrebiče, sedacie súpravy, záhradnú techniku a všetko na stavbu. Vykupujeme kvalitný zánovný nábytok z olomouckého a pardubického kraja a z Prahy.

Pilarska výroba Impregnácia dreva. Hobľovanie. Výroba: - všetkého stavebného reziva - altány, pergoly - palety a prepravné debny.

Predaj, eshop: - konopná podstielka pre kone, hlodavce - ľanová podstielka pre kone, hospodárske zvieratá - konopný substrát pre terária - krmivo pre hlodavce.

Rozvoz: -krabičková diéta Šumperk, Zábřeh. Skladba piatich jedál na celý deň - raňajky, dopoludňajšia desiata, obed, popoludňajšia desiata, večera. Dodržiavanie kuchynských postupov pre minimálnu stratu vitamínov a živín.

Predaj a servis: - motocykle, skútre. Pneuservis: - osobných, dodávkových, off-road vozidiel a motocyklov. Na objednávku predaj pneumatík.

E-shop - krúžky na exotické vtáctvo, holuby, dravce, sovy - registračné krúžky CITES

Kvetinárstvo Predaj: - rezané kvety, črepníkové kvety, umelé kvety, sviečky, hnojivá, dekoračné predmety a materiál, keramické obaly, prútený tovar atď. Výroba: - svadobná väzba, pohrebná väzba, vianočná väzba, veľkonočná väzba atď.

Predaj vrátane rozvozu - smaltované drôty Dodávka, predaj vrátane rozvozu - elektromotory SIEMENS a ďalšie značky - prevodovky BONFIGLIOLI, SITI - náhradné diely a príslušenstvo Poskytovanie - technické poradenstvo Servis, úpravy - elektromotory

Pneuservis. Opravy. predaj: - pneumatiky. Plnenie autoklimatizácie.

Alternatívna medicína - rodinné poradenstvo - psycholodické poradenstvo - celostná medicína - diagnózy zo živej kvapky krvi Predaj - prírodné liečivá Antibakteriálna a antiparazitálna poradňa

Predaj drôteného programu. Ponúkame klasické výrobky z oceľového drôtu a nerezy, českého výrobcu UVAX, ktorý je jedným z popredných dodávateľov na slovenský i zahraničný trh.

Maloobchod: - hračky - papier, kancelárske potreby - športový tovar - drogéria.

Predaj: - domové a priemyselné armatúry - drenážne systémy, kanalizačné mreže - izolačné materiály - kotviaca technika - náradie - vodomery.

Bitúnok. Výkup: -jatočný dobytok. Výroba a predaj: -mäso -údenárske výrobky.