Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotrebným tovarom.

Vinotéka, maloobchod, predaj: - víno, vína.

Modelárstvo, potreby pre modelárov. Modelová železnica. Záhradné železnice. Potreby pre domácich majstrov.

E-shop: - elektrické autíčka pre deti - detské autá, motorky, štvorkolky.

Výroba kožených doplnkov a odevov. Subdodávateľ pre zahraničného partnera.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Veľkoobchod vlasovej bižutérie HAIR: - spony - štipce - gumičky - čelenky - prelamovačky - hrebene - pinety - ozdoby do vlasov.

Zákazková výroba obalov z fólií podľa priania zákazníka. Dodávame po celej SR, paletové aj balíkové zásielky. Obaly z PP, PE, MIKROTEN, PET prírezy, TWIST. Vrecia, vrecká rýchlozatváracie, s lepiacou chlopňou, eurovýsekom, výstuhou, možnosť potlače. Celofánové kónusové návleky na kvety, kornúty, tlačenkové črevá.

Veľkoobchod, predaj: - vyšívacie nite - podkladový materiál - doplnkové materiály na vyšívanie - pomôcky na vyšívanie. Príjem objednávok: Plumlovská 62 796 01 Prostejov tel./fax: +420 582 333 421 mobil: +420 605 872 614.

Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaja. Odbor: čistiace prostriedky na umývanie rúk + čistiace prostriedky na strojárstvo a spracovanie dreva

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Nákup a predaj starožitností, šperkov, umeleckých a zberateľských predmetov. Znalecké posudky.

Vyrábame a predávame: - plastové bazény - plastové nádržky - plastové žumpy - vodomerné šachty - retenčné nádrže - plastové výrobky na zákazku - expanzné nádržky - predávame bazénové príslušenstvo.

Zlatníctvo. Maloobchod, predaj: - šperky - opravy šperku - výroba na zákazku podľa predlohy - výroba snubných prsteňa.

Výroba, predaj: - nohavičky na široké balenie dojčiat.

Výroba, distribúcia: -cukrárske zdobenie -farebný kokos -ozdoby z marcipánu -modelované zvieratká -cukrárske sypanie -marcipán -modelovacie a poťahovacie hmoty -čokoládové zdobenie -cukrárske suroviny Tiež tlačíme na jedlý papier.

Pneuservis. Predaj, oprava: - pneumatiky všetkých značiek - drobné opravy. čistenie interiéru tepovania

Výroba, porez: - stavebné rezivo - palety.

Maloobchodná sieť predajní Vitaland. Predaj doplnkov stravy a športovej výživy.

Vyrábame z betónu dizajn veľkoobjemové nadmerné kvetináče, kvetináče, dizajn osvetlenia, razený dekoratívny betón, razenú dekoratívnu omietku, kamenný koberec, lehátka, záhradné nášľapy, mestský mobiliár. Betón na zákazku inak ako ho poznáte.

Internetový obchod s drogistickým tovarom, ktorý ponúka čistiace a upratovacie prostriedky. Ďalej pracie prášky, aviváže, pleťovú a telovú kozmetiku, dezodoranty, antiperspiranty, darčekové kazety a ďalšie. Všetko pre čistotu vášho domova.

Maloobchod, e-shop: - výtvarné, kreatívne potreby.