Cukrovar Vrbátky a.s. Výroba, distribúcia, predaj: - cukor kryštál hrubý, krupica, múčka, vanilínový, škoricový, želírovací, kocky, bridž, camping, hygienicky balený, prírodný a trstinový.

Výroba, predaj, e-shop - ručne pletená a háčkovaná móda

Predaj: - pánska a dámska konfekcia ŠEVČÍK - obleky zn.ŠEVČÍK - saká spoločenské i športové - nohavice spoločenské i športové - košele, kravaty, motýliky, spony - polokošele, svetre, mikiny - kabáty, bundy a ďalšia pánska móda - dámske šaty, sukne - kostýmy - blúzky a ďalšie

Predaj, eshop: - prírodná, konopná kozmetika - šampóny - mydlá - sprchové gély - telové a pleťové mlieka.

Face roll - kozmetické masáže valčekom. Magnetoterapia. Dýchacie systémy - plazma. Predaj, eshop: - zelené potraviny - dúhové elixíry - doplnky stravy.

Výrroba, predaj, e-shop - dekoratívna keramika - keramika na zákazku

Priamy výrobca kamienkových hot-fix aplikácií. Zákazková výroba hot-fix motívov a log. E-shop hot-fix.cz a crystalstyle.cz. Internetový predaj: -hot-fix kamienkov, fólií a kamienkových hot-fix aplikácií. E-shop vysivaci.cz. Internetový predaj: -všetko pre strojné vyšívanie. -vyšívacie stroje, softvér, vyšívacie nite, podkladové ...

Pneuservis: -opravy osobné pneumatiky -rovnanie a opravy alu diskov -prevedenie STK a emisií. Hustenie pneu zmesou pneumix. Predaj pneumatík. Všetko o nás na www.pneuservis-pv.cz

Predaj: - duša - pneu plnogumové - výrobky z gumy - ventily - opravné materiály - stroje na gumárenstvo - stroje pre pneuservisy.

Ovocný liehovar: špeciálna výroba ovocných destilátov

Výroba vlastných ručne robených praliniek z francúzskej a belgickej čokolády, mäsových špecialít vyúdených skutočným dymom a cibulády bez konzervantov.

Predaj, e-shop: -špecialista na kvalitné krmivá. Predaj nealkoholických a alkoholických nápojov

Prevádzka online bazáru pre súkromnú a komerčnú inzerciu, eshopu s prírodnými potravinovými doplnkami a informačný portál o chudnutí a zdravom životnom štýle.

Výrobná firma - České bylinkové žuvačky sladené sladidlom zo STEVIE

Výroba a predaj mlynských výrobkov, pšeničnej a ražnej múky, celozrnnej múky pre veľko i maloodberateľov /domácej pekárne/. Výstavba: - drevostavby - výstavba hrubých stavieb - pergoly.

Internetový veľkoobchod, maloobchod, e-shop. Tovar: -maliarske -murárske -záhradnícke -železiarske -plynové a zváračské hadice -práčkové hadice -priemyselné hadice -sacia hadica -príslušenstvo a bazénová chémia -demižóny a príslušenstvo -krmivá, doplnky -krby, kachle, príslušenstvo -sáčky do vysávačov JOLLY -koša, ...

Predaj: - dámske pyžamá - pánske pyžamá - detské pyžamá - spodná bielizeň, plavky - 3D tapety - obuv CROCS - kozmetika

E-shop predaj detského vybavenia. Ponúkame: - nosidlá, stoličky a hojdacie lehátka - hračky a kočíky pre bábiky - vybavenie detských izieb - kočíky a golfáče - postieľky - nábytok.

Internetový predaj: - biopotraviny Country life - prírodné produkty - výrobky ekologického poľnohospodárstva - prírodná kozmetika Durance, Jason.

Predaj, maloobchod: -zlato -striebro -hodinky