Predaj, e-shop: - holiace sady, britvy, štetky, pánska kozmetika - darčekový tovar - luxusné nože - multifunkčné, kuchynské nože - perá, perá.

Výroba, e-shop: - bižutéria - náramky, náušnice - vlasové doplnky Služby: - kreatívne kurzy.

Zabezpečenie služieb v oblasti závodného stravovania. Cateringové služby. VIP catering. Organizácia spoločenských akciu.

Výroba cestovín. Vyrábame cestoviny - domáce rezance z domácich vajec, hrubej pšeničnej múky a semolinovej múky.

Predaj CD, MC, DVD a videokaziet.

Predaj, e-shop: - korenie - koreničky a mlynčeky - oleje, omáčky. Predajne: Brno, Pekárska 3/5 tel.: 737 985 545 Otváracia doba: Pondelok - Piatok: 9:00 - 18:00 Brno, Námestie Slobody 10 (Alfa pasáž) tel.: 603 721 602 Otváracia doba: Pondelok - Piatok: 9:00 - 18:00

Výroba: - doplnky stravy, prírodná kozmetika - pre ženy, deti, mužov, športovcov.

Dovoz, predaj: - francúzske víno - francúzske delikatesy.

Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

-Prevádzkovanie vodovodov a kanalizácií a úprava a rozvod vody -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poskytovanie technických služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Príprava ...

Ladenie, opravy, generálne opravy, repase klavírov a pianín, výmeny strunových poťahov a ladiacich kolíkov, opravy, rekonštrukcie a kompletné výmeny povrchových úprav, opravy a repase mechaník a ich nastavenie, reštaurovanie historických nástrojov, likvidácia červotoča, oceňovanie klavírov a pian , predaj a sprostredkovanie, príprava na koncerty.

Maloobchodný predaj tabakových výrobkov.

Internetový predaj, eshop, e-shop: -svetová značková kozmetika: -vlasová -pleťová -dekoratívne -parfémy.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Krajčírstvo, výroba: - dámske a pánske odevy

Výroba a veľkoobchod: -stolové a nástenné hodiny -barometre. Distribúcia: -hodinky, budíky, hodiny -náhradné diely, náradie, prístroje a oleje pre hodinárov. Vykonáva: -dekorácia porcelánových a sklenených predmetov -reklamné zákazky.

Výhradné zastúpenie talianskej firmy TDL Tecnodidattica Ligure pre ČR a SR: - svetelné glóbusy, nesvetelné školské glóbusy.

Svadobný eshop. Svadobné šaty na mieru, svadobné bižutéria, topánky, šatôčky pre družičku, Svadobné fotoštúdio.

Eshop Štýlové nohavičky ponúkajú veľký výber luxusného dámskeho spodného prádla značky La Senza. Táto kanadská značka sa teší veľkej obľube vďaka prepychovému designu a kvalite. Ponúkame nielen klasické nohavičky, ale aj tangá, bokové nohavičky či brazílske nohavičky.

Solárne štúdio: - opaľovanie, permanentky - predaj solárnej kozmetiky - opaľovanie - collagenárium - turbosolárium.