Predaj: -všetko pre väzby -všetko pre prácu s dokumentmi. Laminátory Krúžkové viazače Rezačky papiera Skartovačky Spotrebný materiál Tabule moderačné a nástenné Flip-charty (melamínové, magnetické, pojazdné, otočné) Nástenky Identifikátory, visačky Zaobľovače rohov Zošívače, dierovače Testery bankoviek Fólia na spätnú ...

Výroba: -PE fólia -vrecia na odpad LDPE -materiál LOLIP -potlačené fólie.

Predaj: - dámska a pánska konfekcia - dámske zimné a letné kostýmy, saká, vesty, sukne, nohavice.

Firma Rachel Trading, spol. s r.o. Přerov s prevádzkarňou v Jablonci nad Nisou sa zaoberá výrobou, nákupom a predajom kvalitnej jabloneckej bižutérie.

Maloobchod, predaj: - knihy - učebnica - odborná literatúra - cudzojazyčné publikácie. Kníhkupectvo.

Bitúnok. Výkup: -jatočný dobytok. Výroba a predaj: -mäso -údenárske výrobky.

Starožitnosti: - ruského umenia - kovy, striebro, porcelán, hodiny, hodinky - Afrika, Ázia.

Predaj a e - shop - káva - čaje - pochutiny E - shop - káva - čaje - pochutiny - cigary - kávovary - presovače

Budovanie, údržba okrasných záhrad: - osadzovanie - zakladanie záhrad - založenie skaliek - starostlivosť o trávniky. E-shop: www.vasezahradni.cz - potreby a pomôcky nielen pre záhradkárov

Predaj originálnych a pritom tradičných darčekov a nádherných obrazov-krezieb starých sto až stopäťdesiat rokov. Všetko je vyrobené v SR. Obrazy vychádzajú zo starých litografií, čo sú krásne kresby urobené do najmenších detailov. Štýl a farebné tónovanie starých kresieb povyšuje obrazy medzi výlučnú až luxusnú záležitosť, vyvoláva atmosféru ...

Výroba, predaj, distribúcia: - korenie a koreniace zmesi pre profesionálov vlastnej značky TRUMF - špecializácia pre mäsový priemysel, konzervárenstvo a gastronómiu

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod

Špecialista na rodinné záhrady a hlavne na luxusnú výbavu a doplnky ako robotické kosačky, osvetlenie a exkluzívne trampolíny. Ďalej dodávam materiály a rastliny na tvorbu záhrady ako mulčovaciu kôru a kamenice, stromy a pod.

Maloobchod, prevádzkovanie webových portálov, predaj: zdravie, parfémy, parfémy pre mužov, parfémy pre ženy, kozmetika, lekáreň, hodinky, šperky, prípravky pre zdravie, doplnky výživy.

E-shop: - krmivá pre psov TASTE OF THE WILD, NUTRA GOLD HOLISTIC a MAGNUSSON.

Dovoz, distribúcia: -kozmetické značky TeN.

Výroba, export, predaj: - lieh - medicinálny lieh - denaturovaný lieh - oxid uhličitý - technický lieh - odkvap, dokvap 94% - pribúdlina - obilný lieh - melasové výpalky.

Výroba, opravy nástrojov a foriem. Vstrekovanie a vytláčanie plastov. Výroba a montáž zastrešenia bazénov. Výroba, predaj bazénovej hadice. Výroba hlavolamov a stavebníc. Výroba motorových a elektrických kolobežiek CROSCO.

Záhradníctvo predaj: - bylinky, liečivky - stévia - zdravé kríky do záhrad, rakytníky, čučoriedky, maliny, černice, brusnice, - počas prázdnin predávame plody kanadských čučoriedok Predaj: - drevené kvetináče a kvetináče - nožnice na bylinky.

Sme veľkoobchodná spoločnosť so zameraním najmä na predaj piva klasických pivovarských značiek vyrábajúcich legendárny český svetlý ležiak plzenského typu.

Pečenie tort na zákazku. Predaj, e-shop: - tortové formy, stojany - jedľa dekorácia na torty - patchwork - pomôcky na pečenie - silikónové formy. Tlač na jedlý papier.

Cukráreň v centre mesta. Cukrárska výroba: - vianočné pečivo - torty - svadobné rauty.

Prírodná kozmetika, potravinové doplnky: - pleťová, telová, solárna kozmetika - výživové doplnky - hyalurón na vrásky.

Predaj prostriedkov požiarnej ochrany a ochranných pracovných prostriedkov: -hasiace prístroje-skrine-hasiace prostriedky -hadice-boxy-penidlá -savice-svietidlá-batéria-akumulátory -redukcia-odevy pracovné a spoločenské -prúdnica-zásahová výstroj opasky, lan-lano -rebríky-technické a absorbčné prostriedky -hydrantové ...