Služby: - poradenstvo v oblasti starostlivosti o pleť. Distribúcia, predaj: - kozmetika Mary Kay: - kozmetické prípravky pre starostlivosť o pleť, telo, dekoratívne kozmetika a parfémy.

Výroba vlastných ručne robených praliniek z francúzskej a belgickej čokolády, mäsových špecialít vyúdených skutočným dymom a cibulády bez konzervantov.

Predaj, e-shop: -špecialista na kvalitné krmivá. Predaj nealkoholických a alkoholických nápojov

Prevádzka online bazáru pre súkromnú a komerčnú inzerciu, eshopu s prírodnými potravinovými doplnkami a informačný portál o chudnutí a zdravom životnom štýle.

Výroba, maloobchod, predaj: - tematické mapy Českej republiky (hrady a zámky, kúpele, jaskyne a priepasti, pamiatky unesco, zoo a botanické záhrady, ryby, rozhľadne a skaly) - plány miest a obcí strednej Moravy.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál (elektroinštalačná krabica, svorkovnica, domové zvončeky a iné) - murárske plastové naberačky - hmoždinky, skrutky - hladítka.

Práca: - stavebné práce - rekonštrukcia, revitalizácia - práca vo výškach - pokrývačské práce - strešné práce - výškové práce. Zámočnícke práce: - výroba zámkov a kovania. Predpovrchové a povrchové úpravy kovov: - tryskanie, odmasťovanie kovov, práškové lakovanie KOMAXIT

Výroba a predaj: - palety - drevené obaly. - EUROGITTERBOXY - debny MARS - KLT.

Výrobná firma - České bylinkové žuvačky sladené sladidlom zo STEVIE

Masáže: - relaxačné masáže - rekondičné masáže - športové masáže - lymfatické ručné masáže - dornova metóda - breussova masáž - sauna - infrasauna - cvičenie s deťmi - zdravotné cvičenia pre ženy - pohybové hry pre deti - cvičenie 5-tibeťanov Ako doplnkovú službu ponúkam vitamínové, potravinové doplnky a výrobky ...

Výroba a predaj mlynských výrobkov, pšeničnej a ražnej múky, celozrnnej múky pre veľko i maloodberateľov /domácej pekárne/. Výstavba: - drevostavby - výstavba hrubých stavieb - pergoly.

Internetový veľkoobchod, maloobchod, e-shop. Tovar: -maliarske -murárske -záhradnícke -železiarske -plynové a zváračské hadice -práčkové hadice -priemyselné hadice -sacia hadica -príslušenstvo a bazénová chémia -demižóny a príslušenstvo -krmivá, doplnky -krby, kachle, príslušenstvo -sáčky do vysávačov JOLLY -koša, ...

Internetový veľkoobchod, maloobchod, e-shop. Tovar: -maliarske -murárske -záhradnícke -železiarske -plynové a zváračské hadice -práčkové hadice -priemyselné hadice -sacia hadica -príslušenstvo a bazénová chémia -demižóny a príslušenstvo -krmivá, doplnky -krby, kachle, príslušenstvo -sáčky do vysávačov JOLLY -koša, ...

Nákup a predaj: - rastlinné oleje (repkový, slnečnicový, sójový) - biodiesel, bioetanol - pohonné hmoty (motorová nafta, benzín) Servis výrobných jednotiek na výrobu biodieselu.

Predaj: - dámske pyžamá - pánske pyžamá - detské pyžamá - spodná bielizeň, plavky - 3D tapety - obuv CROCS - kozmetika

Veľkoobchod a distribúcia: - mäsové výrobky - údenárske výrobky - mrazené potraviny.

Výroba, predaj, distribúcia, servis: - priemyselné tesniace prvky (tesnenie profilové, lisované, ploché atď.) - hydraulické hadice s koncovkami. Výroba, renovácia: - strojové súčasti.

E-shop predaj detského vybavenia. Ponúkame: - nosidlá, stoličky a hojdacie lehátka - hračky a kočíky pre bábiky - vybavenie detských izieb - kočíky a golfáče - postieľky - nábytok.

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Maloobchod, predaj: - mäso, údeniny - salámy - potraviny. Mäsiarstvo.

Maloobchod, predaj: - mäso, údeniny - mäsové výrobky - salámy - potraviny. Mäsiarstvo.