Výroba - papierové potravinárske obaly - obaly pre pekárne - papiere na pečenie - tortové čipky - papierové košíčky - lepenkové tácky. Sklad Jánskeho 476 790 81 Česká Ves

Výhradný dovozca, maloobchodný aj veľkoobchodný predaj obuvi značky Steel.

E-shop, výroba: - kreatívne hračky pre deti - kartónové modely CALAFANT. Nákup a predaj, veľkoobchod: - kreatívne hračky pre detidistribúcie - kartónové modely CALAFANT.

Maloobchod: - biopotraviny - zdravá výživa - doplnky zdravej výživy - čaje, masti, kozmetika - literatúra - prírodná výživa pre makrobiotikov.

Výroba, predaj kozmetických produktov Caltha z prírodných zdrojov a z kvalitných ingrediencií.

Ostraha majetku a osôb -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb

Juhoamerické vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Špeciality: - pochúťky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zaváraniny, kompóty - olivové oleje.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Spracovanie dát, služby databank, správa sietí -Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Špecializovaný maloobchod

Predaj, veľkoobchod: - kompletný sortiment sedlárskeho kovania pre sedlársku, galantérnu a kynologickú výrobu.

E-shop, internetový predaj: - sklenené výrobky - poháre na víno - džbány - sklenené vázy, misy - pieskovanie skla (poháre, hrnčeky, misy, vázy, džbány a karafy)

Predaj: - oleje a mazivá - hydraulické, prevodové, kompresorové, strojné oleje - obrábacie kvapaliny.

Užitočné veci pre rôzne odvetvia: - chovateľské potreby - detský tovar - šport - dom a záhrada - móda a oblečenie - príslušenstvo pre mobilné telefóny.

Služby: - bezpečnostné služby - stráženie majetku - organizačné služby - patrolovacie služby - kontrola nemocenských - upratovacie práce - čistenie - údržba vonkajších a zelených plôch - správa objektov - predaj pracovných odevov.

Dovoz a predaj: - pneu - plechové disky - hliníkové kolesá (osobné, SUV, offroad, ľahké úžitkové vozidlá) - autokozmetika. Pneuservis.

Ateliér výtvarnej a úžitkovej keramiky. Výroba: - keramika výtvarná a úžitková.

Pálenica, pálenie ovocného kvasu. Liehovar. Výroba strojov a zariadení pre poľnohospodárstvo. Dopravná technika pre poľnohospodárstvo. Ubytovanie - 2x dvojlôžková izba s možnosťou prístelky. Výroba oceľových hál.

Maloobchod, predaj: -starožitnosti.

Maloobchod: - kvety - sklo - porcelán.

Výroba Klopina: - müsli tyčinky Fit, Fit nature, Fit Bio, Fit fruit Bio, Fit fruit, Fit fruitik, go, Simply nut, Challenger a raňajkové cereálie Fit raňajky - viac na www.fit.eu Výroba Šumvald: - Bersi snacky, krekry, chrumky s rôznymi príchuťami.Tiež v BIO kvalite. - Bersi cereálie čokoládové, medové, s ovocnými príchuťami, s ...

Vyrábame z betónu dizajn veľkoobjemové nadmerné kvetináče, kvetináče, dizajn osvetlenia, razený dekoratívny betón, razenú dekoratívnu omietku, kamenný koberec, lehátka, záhradné nášľapy, mestský mobiliár. Betón na zákazku inak ako ho poznáte.

Výroba: - mlieko. Rastlinná výroba. Živočíšna výroba: - chov zvierat.

Internetový obchod s drogistickým tovarom, ktorý ponúka čistiace a upratovacie prostriedky. Ďalej pracie prášky, aviváže, pleťovú a telovú kozmetiku, dezodoranty, antiperspiranty, darčekové kazety a ďalšie. Všetko pre čistotu vášho domova.

Autoopravovňa-pneuservis: - osobné automobily.

Výkup: - zlaté a strieborné šperky, zlomkové aj zubné zlato. Predaj: - strieborné šperky v komisii.