Distribúcia, predaj, veľkoobchod: - laná oceľové - drôty oceľové - pružinové drôty - nerez drôty, laná - príslušenstvo k pletivu, plotom.

Služby: - internetové kníhkupectvo. Maloobchod, eshop: - knihy.

Výroba, veľkoobchod, predaj: -výrobky a polotovary - mrazené polotovary.

Spoločnosť Schoeller Allibert s.r.o. z Českej republiky, ktorá je členským štátom EÚ, sa zaoberá vývojom a výrobou prepravných obalov, ktoré sú navyše vratné. Vďaka viac ako 50-ročným skúsenostiam a inováciám patríme medzi európsku elitu na celosvetovom trhu. Vyrábame plastové a paletové prepravky, palety, kontajnery, skladacie boxy, krabice aj ...

Dovoz, distribúcia, predaj: - priemyselné čistiace prostriedky - čistiace prostriedky na ruky, starostlivosť o ruky - čistiace prostriedky na údržbu - čistiace prostriedky na dopravu - lešenárske komponenty a diely pre stavebné debnenie (žiarovo pozinkované, oceľové diely).

Stravovanie, vývarovňa: - výroba teplej stravy - servis pre závodné stravovanie, prevádzka závodných jedální a bufetov - studená kuchyňa - cukrárska výroba.

predaj: - výrobné a montážne prvky pre výrobu okien a dverí - okenné kľučky - tesnenie okien

Na luxusné briliantové a diamantové šperky, perly, brošne, hodinky a prstene, sa špecializuje naše rodinné Zlatníctvo Karel Stoch, pôsobiaci v Ostrave aj Prahe. Vo vlastnej dielni vyrábame nielen snubné a zásnubné prstene na zákazku, ktoré predávame tiež v e-shope. Našim zákazníkom spracujeme individuálny 3D návrh podľa požiadaviek. Poskytujeme ...

Výroba a predaj mlieka a mliečnych výrobkov, tvarohov, kyslých výrobkov, masla, jogurtov a jogurtových nápojov, Bio mliečnych výrobkov, srvátkových nápojov, mlieka. Sme nositeľom značiek REGIONÁLNY VÝROBOK, KLASA a pod. Detské produkty: acidofilné mlieka, jogurty.

E-shop: - spodná bielizeň - pyžamá - dámsky textil.

Rozvoz balenej pramenitej vody Laguna a Florian - barel 18, 9 l. Prístroje AQUAMAT na ohrev a ochladzovanie vody - výdajníky vody. Prístroje na vodovodný poriadok POU - sódobary.

Mäsiarstvo s tradíciou, vyberiete si u nás: - kuracie aj morčacie mäso - bravčové aj hovädzie mäso - vyrábame údeninu kuracej šunky, hydinové aj bravčové tlačenky, jaternice, klobásy, párky a iné pochutiny. Pečieme morky kolena, bravčové stehno, rolády a sekané na objednávku.