Včelárstvo. Predaj, maloobchod: - včelárske produkty, med, peľ, propolis, materská kašička - včelárske potreby, pomôcky (medomet, varák na vosk, úle) - medovina, medové likéry - kozmetika zo včelích produktov - čaje, byliny bylinné, tinktúry - potravín. doplnky - sviečky z včelieho vosku - vosk na sviečky a knôty - odborná ...

Kozmetika - predaj a sprostredkovateľské služby fy Avon

Predaj - keramika - maľované sklo - obrazy - kresby - šperky - dekoračné predmety

Maloobchod, predaj: - koberce - PVC - záclony - dekoračné látky - posteľná bielizeň - obliečky a deky z mikrovlákna - predložky - čistiace zóny - bytový textil (obrusy, utierky, vankúšiky atď.).

Výroba a dodávky celého sortimentu pracovných pomôcok - pracovné odevy, obuv, rukavice (montérky, nohavice) - ochranné pracovné pomôcky (prilby, respirátory, okuliare) - čistiace a hygienické prostriedky, toaletný papier a doplnky - výroba pracovných odevov pre zdravotníctvo - výroba kuchárskych a profesijných odevov pre gastronómiu - ...

Zuzi Home dizajn v Ostrave poskytuje komplexné služby v oblasti dodávok bytových textílií od vypracovania návrhu až po dodávku a realizáciu. Sme odborníci na šitie a predaj záclon, závesov na mieru a postaráme sa Vám aj o montáž garníž, roliet i žalúzií vo Vašom interiéri. Zabezpečujeme aj pokládku kobercov a čalúnnické práce vrátane výroby ...

Výroba, dodávka: - výroba obalov a tašiek presne podľa priania zákazníka - potlačené fólie, sáčky, tašky, lepiace pásky - LDPE tašky, LLDPE tašky, HDPE tašky, chladiace tašky, plážové tašky - PET tašky - NON WOVEN tašky - PP WOVEN tašky -Plastové tašky - PVC obaly - plastové obaly. Reklamná činnosť a marketing.

Spoločnosť zameriavajúca sa na skladovanie predovšetkým knižného sortimentu a logistiku. Možnosť prenájmu skladovacích priestorov. Preprava tovaru po celej Českej republike a na slovenské.

Predajňa Svet bez lepku. Maloobchod, predaj, eshop: - potraviny bez lepku vhodné pre osoby s celiakiou, s bezlepkovou diétou: - čerstvé bezlepkové pečivo - čerstvé bezlepkové zákusky - cestoviny - hotové jedlá - sušienky - polotovary - múky a zmesi na pečenie.

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti jazdy na koni -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných ...

Výrobca PET obalov - plastové fľaše - plastové uzávery.

Výroba a predaj buttonov (placiek) vo veľkostiach 44 mm a 56 mm a tiež vyrábame kľúčenku v tvare srdca. Zo služieb vám môžeme ponúknuť videopráce - prepisy 8mm filmov a videa na DVD s prípadnými doplnkovými možnosťami: strih, podkresová hudba, titulky a trikovanie.

Maloobchod, predaj: - poľnohospodárske, chovateľské a záhradkárske potreby - hnojivá - krmivá - obilniny - zemiaky - ovocie, zelenina - ovocné stromčeky - zemina - drevené brikety - pracovné oblečenie.

Činnosť: - realizácia profesionálnych ohňostrojov na mieru

Dodávka, predaj, e-shop: - spojovací materiál - kotviaca technika - brusivo - ručné náradie.

Výroba, predaj, e-shop: - športové poháre, trofeje - medaily, plakety, figúrky, taniere - diplomy. Sídlo firmy: - Jandova 10/3, Praha 9 - Vysočany.

Nákup a predaj kultúrnych pamiatok alebo predmetov kultúrnej hodnoty -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Veľkoobchod a maloobchod

Autoservis. Pneuservis. Umývanie a čistenie (interiéry vozidiel).

Tričká s potlačou. Nažehlovačky. Darčekové predmety s potlačou.

Veľkoobchod, predaj: - dekoračná a úžitková keramika, ručne maľované dekoračné keramické a drevené výrobky - dekoratívny darčekový tovar.