Predaj, e-shop: -šperky -bižutéria Všetko s kameňmi Swarovski.

Dodávka - exkluzívna štrasová bižutéria veľkoobchod a špecializovaný maloobchod - bižutéria Návrhy, dizajn a výroba - šperky na zákazku štrasová bižutéria - bižutéria Aranžérska činnosť Sprostredkovanie obchodu - bižutéria Výroba - odznaky - kovové upomienkové predmety

Výroba a predaj českej obuvi Luks za priaznivé ceny. Kúpte si u nás domácu zdravotnú obuv a vychádzkovú obuv a sandále. Vyrábame z kvalitných slovenských materiálov a vo výrobe kladieme veľký dôraz na precíznosť a pohodlie, takže sa Vám môžeme zaručiť za kvalitu našich výrobkov.

Predaj šperkov Swarovski - náušnice - náhrdelníky - náramky - prstene - súpravy

Internetový obchod pre psy, mačky a ďalšie zvieratá Klasická predajňa Špecializovaná na značkové potreby pre psov, šport so psom, výcvik psa, potreby pre psie salóny Import Chovateľských potrieb: dovážame fínske funkčné oblečenie pre psov Hurtta, overaly, vesty, pláštenky, reflexné oblečenie pre psov, postroje, obojky Hurtta z neoprénu, tzv. ...

Cl - dent Distribúcia: - dentálneho materiálu - prístrojov pre zubné ordinácie a laboratóriá Kompletné dodávky: - čistiacich, upratovacích, dezinfekčných prostriedkov a pomôcok.

Kníhkupectvo. Maloobchod, predaj: - knihy - učebnica.

Špecializovaná predajňa bežeckej a sálovej obuvi, športového textilu a športových doplnkov. Značky Mizuno, Asics, AND1, PEAK, Moose

Výroba a predaj bižutérie, originálne vzory, ručné práce, prvotriedna kvalita, široký sortiment, možnosť výroby na zákazku. Marketingové služby Veľkoobchod so svietidlami, sprostredkovanie výroby svietidiel na zákazku

Zaoberáme sa výhradne: - dovozom čerstvého ovocia a zeleniny - pre obchodné reťazce aj pre klasické veľkoobchody. Cieľom a filozofiou je čo najlepší servis - kvalita a cena pre zákazníkov a čo najširšia ponuka produktov a typov balenia.

Ponúkame Vám kozmetiku: - pre starostlivosť o pleť a telo - dekoratívnu a vlasovú kozmetiku - tiež Dedra drogérii. V ponuke máme sortiment od výrobcov Eveline Cosmetics, Farouk Systems USA.

Vykonávame: - tlakové liatie hliníka. Výroba: - zlieváreň - obrábanie - tryskanie - brúsenie

Zlatníctvo. Klenotníctvo. Výroba, predaj: - šperky, klenoty s prírodnými kameňmi. - náramky, náhrdelníky, prstene, brošne.

Výroba, predaj: - čistiacich handier, textílií - handry biele aj farebné z bavlny i trikotu. Dovoz, import, predaj: - second hand z Holandska a Švédska - triedený detský second hand z Holandska.

Pieskovanie skla - pieskované sklo. Výroba. - sklenených figúrok - bižutérnych predmetov, bižutéria - upomienkové predmety - reklamné predmety.

Brúsenie a leptanie skla. - dekorovanie skla rytím - ryté sklo.

Textilná výroba, šitie na zákazku, predaj: - detského a športového oblečenia: - softshellové bundy, nohavice, kabáty - zateplené bundy, vesty - lyžiarske kombinézy - tričká, tielka - mikiny, roláky - doplnky - čiapky, čelenky, nákrčníky.

Ručná sklárska výroba: - sklenené výrobky z fúkaného, lepeného, brúseného a pieskovaného skla: - fľaše, poháre, štamprle, svietniky, akupresúrne banky, vianočné a veľkonočné ozdoby, olejové lampy, fľaše na olej a ocot, koštiere, zalievacie gule, fajky, nadstavce k vodným fajkám. Poradenstvo. Exkurzie, návštevy spojené s ...

Výroba: - dekory na sklenené perly krčené a brúsené - dekory úžitkového skla a lustrových komponentov - dekorovanie darčekových predmetov z technického skla alebo keramiky. Dodávka: - dekorovaných bižutérnych polotovarov. Práškové lakovanie kovodielov.

E-shop Automoto Elektro Darčekový tovar Hračky Starostlivosť o zdravie a krásu Výpočtová technika Náradie Šport Optika

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahárska chémia, hydroizolačné systémy, PVC fólia.

Výroba: - drobné darčeky, darčekové predmety zo skla: - sklenené kvety - malé zrkadlá.

Distribúcia do predajní, obchodov, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - alkoholické a nealkoholické nápoje - cukrovinky - tabakové výrobky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - oblečenie a ďalšie tematické predmety pre fanúšikov kulturistiky a fitness. - tričká, mikiny, tielka, tričká, šortky, čiapky - dámske, pánske - fitness výživové doplnky, výživa. Možnosť dodania vlastného návrhu pre oblečenie.