E-shop - obuv STEEL, DR.MARTENS, GEPARD, LESTA - topánky pánske, dámske - hodinky

Remeslá, služby - brúsenie plných fliaš - zákazkové rytie skla.

Textilný podnik. Výroba a predaj: - obrusy - zdravotnícky textil - výtlačky - plašťoviny - sypkoviny - pracovné ošatenie - posteľná bielizeň (prešívané prikrývky a vankúše, obliečky, predšité vankúše a periny pre perie, prestieradlá). Farbenie a predaj: - bavlnené a PES/BA zmesové odevné a lôžkové tkaniny.

Výroba, spracovanie, veľkoobchod, maloobchod - sklo a sklenené výrobky - kompletné vybavenie sklární

E-shop: - nočná bielizeň - posteľné obliečky - prehoz na obliečky - napínacie prestieradlá - prešívané prikrývky - matracové chrániče - licenčné vankúšiky - bavlnené deky - obliečky s vlastnou potlačou - plážové osušky

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce. Sprostredkovanie, veľkoobchod a maloobchod. Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce. Reklamná ...

Výroba ovocných destilátov, alkoholických nápojov, darčekových a reklamných predmetov. Pestovateľské pálenie a muštovanie.

Výroba: - maľované, brúsené sklo - zrkadlá - sklenené trofeje - historické repliky

Nákup a predaj produktov zdravého žitia vrátane nákupu a predaja odbornej literatúry Poradenstvo v oblasti zdravého žitia

Maloobchod, predaj: -lacné knihy -CD, DVD rôzne žánre -kalendáre a diáre -knihy, časopisy, plagáty, puzzle a hračky.

Výroba, šitie, opravy: -autoplachty vrátane plachiet na prívesy -vysokofrekvenčné zváranie bazénov z PVC a plachtoviny -šitie fóliovníkov z kašírovanej fólie -šitie predajných stánkov, batohov, tašiek -drobné opravy -plachty -plachy na prívesné vozíky, PICK-UPy -markízy -vývesky z plachtoviny, vhodné aj ako transparenty.

Internetový obchod s drogériou, ktorý vám ponúka vďaka napojeniu priamo na výrobcov jedinečné české i zahraničné výrobky za ešte lepšie ceny. Pracie prášky, čistiace prostriedky, vlasová kozmetika, detská drogéria a mnoho ďalšieho.

Predaj ovocia a zeleniny so zameraním na dozrievanie banánov

Predaj - obuv GARMISCH - športového vzhľadu pre turistiku, voľný čas aj bežné nosenie - pre každé ročné obdobie

Dodávka: -kŕmne zmesi pre hospodárske zvieratá. -krmivá pre psy, mačky. Poradenstvo v chove a výžive ošípaných.

Výroba, predaj, e-shop: - spodná bielizeň - korzety - nočné košieľky - oblečenie na golf a fitness Svadobné a spoločenské šaty - iba na zákazku.

Predaj: - skútre, štvorkolky a motocykle Činnosť: - pneuservis - rýchloservis

Práca: -brúsenie a pieskovanie skla

Výroba, veľkoobchod, predaj: -gumové tesnenia

Predaj, maloobchod, e-shop: -realistické bábiky