Výroba: -dámske kabelky -kožené výrobky -peňaženky -pánske aktovky -školské aktovky -šité diely pre automobilový priemysel.

Výroba: -dámske kabelky -kožené výrobky -peňaženky -pánske aktovky -školské aktovky -šité diely pre automobilový priemysel.

Výroba, predaj, šitie: -dámske kabelky -kožené výrobky -peňaženky -pánske aktovky -školské aktovky -šité diely pre automobilový priemysel. Vývojová dielňa, nástrojáreň: -Třebechovice p.Orebem, tel.: 495593665. Vývojové pracovisko Třebechovice pod Orebom: -Snežka v.d. Heldovo námestie 420 Trebechovice pod Orebom. ...

Výroba, dodávka, predaj: - komponenty zo silikónových kaučukov pre aplikácie v priemysle, ekológii a pre špeciálne použitie - silikónová technická guma lisovaná rôzne tvarové dielce, lisované dosky, cumlíky, cumlíky a ďalšie - tvarové výlisky - O krúžky, ploché krúžky, manžety, prašnice, rámčeky, priechodky, krytky, záslepky, ...

Pestovanie a predaj okrasných rastlín a bylín. Predaj záhradného náradia.

Výroba: - pánske košele - spoločenské, klasické, uniformné, profesijné, na voľný čas, športové - dámske blúzky košeľového strihu - kravaty - pánske pyžamá, dámske nočné košele.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - sedacie súpravy - obývacie steny - kuchynské linky - jedálenské stoly - spálňa - detské izby - poschodové postele - kúpeľňový nábytok - šatníkové skrine - konferenčné stoly, stolíky - nábytok z borovicového dreva - matrac do postele - anatomické vankúše.

Firma Terry móda sa už od roku 1996 zaoberá dovozom a predajom metrového textilu. Z pôvodných troch kamenných obchodov je ich dnes v Českej republike už deväť. Látky je možné nakupovať už od 50 cm. Radi uspokojíme ako drobné, tak aj veľké zákazky. Pre väčšie odbery uplatňujeme veľkoobchodné ceny.

DOHAJAN.CZ Internetový obchod, maloobchod, predaj: - posteľné obliečky - mako satén, mako jersey, satén, flanel, krep, mako - prestieradlá - uteráky - nočná bielizeň - dámska, pánska, detská - župany - prikrývky, vankúše - matracové chrániče - prehozy, deky - kozmetika - masky na oči na spanie.

Predaj bytového textilu a galantérie

Profesionálne otváranie dverí bytov a áut. Výroba kľúčov aj autokľúčov s imobilizérom. Predaj a oprava šijacích strojov a bicyklov. Zjednotenie vložky a visiaceho zámku. Predaj zámkárskeho tovaru a trezorov.

Výroba - cukrárske výrobky - torty a zákusky aj na objednávku Výroba - pekárske výrobky Nákup tovaru za účelom ďalšieho predaja

Výroba plachiet na zákazku - plachty, fólie - plachty krycie, do jazierok, geotextílie pod bazén - plachty PVC, plachty reklamné, plachty pre poľnohospodárstvo.

Výroba, spracovanie a konzervovanie mäsa z veľkých hospodárskych zvierat: - výroba mäsových výrobkov - maloobchod s mäsom a mäsovými výrobkami.

Predaj výrobkov na ochranu životného prostredia: - čistič a odmasťovač Plus - Alu - tubový popisovač - syntetické mazivá Skladovanie kvapalín. - pracovné ochranné rukavice - prác a avivážne prostriedky - podlahové rošty GFK. - pracovné rukavice 4131 - výroba a predaj oceľových konštrukcií, strojov - projektová ...

Výroba zámkov a kovania. Výroba kovových súčiastok

Predaj: - toaletný papier - ZZ papierové uteráky - vreckovky - obrúsky - priemyselné utierky

Predaj - dekoračné predmety do záhrady miniatúry hradov Výroba - dekoračné predmety do záhrady miniatúry hradov

Antikvariát: - výkup a predaj kníh - výkup a predaj kníh - grafika - zberateľské materiály.

Nákup, predaj, výkup: - palety služby: - zasielateľstvo - medzinárodná a vnútroštátna doprava

Maloobchod, predaj: - papiernictvo - hračky.

Veľkoobchod a maloobchod s uhlím

Predaj, maloobchod: -náhradné diely -pneumatiky