Veľkoobchod, maloobchod: Nákup online alebo v sieti 50 kamenných predajní po celej SR. Ponúkame vám široký sortiment stavebných materiálov: -tehly -strechy -fasády -izolácia -obklady -dlažby -sanita -kúpeľne -farby -dvere -okná -náradie -stroje -profily -sadrokartóny -drevo -ploty -spojovací materiál ...

Výroba: -autorské figúry, plastiky z porcelánu -ručná maľba portrétov a krajín na biely porcelánový tovar -dizajn úžitkového porcelánu.

PIANO CHEVAR Predaj, nákup, ladenie, oprava: -klasické klávesové nástroje -piana -čembala -celesti -harmónia. Prevoz a sťahovanie: -hudobné nástroje.

Predaj vlny, bavlniek, predtlačí, ihlíc, háčikov, gombíkov, stuh, čipiek, tkalúnov, priadzí, gumy, nití, ihiel, vreckoviek, nášiviek, port, obrusov, ponožiek, pančucháčov. Predávame bielizeň a plavky od českých výrobcov Úpavan, Linia, Barley, Lena, Spoltex, Avax a Axis.

Maloobchod, veľkoobchod: -mäso -údeniny -prírodné črevá. Obalový materiál: -vákuové vrecká PA, PE -hliníkové tácky, misky.

Nákup, predaj a opravy: -starožitný nábytok -výroba replík -brúsenie a odstraňovanie starých náterov.

Hľadáte spoľahlivú tlačiareň, ktorá vytlačí vašu reklamu kvalitne, rýchlo a lacno? Obráťte sa na Tlačiareň Median s.r.o. Zaisťujeme grafickú i typografickú úpravu tlačovín vrátane vytvorenia tlačových podkladov, vykonávame číslovanie alebo perforáciu tlačovín. Naša tlačiareň ponúka nielen služby v oblasti tlače, ale je možné na vašu žiadosť ...

Predaj Dámske a pánske odevy

Priemyselná výroba: -obálky -hlavičkový papier. Potlač obálok. Tlačiareň-výroba: -formuláre -grafika -papier do počítačov -samoprepisovací papier -ofsetové práce do A2. Knihařské práce. DTP ŠTÚDIO.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj: - alkoholických aj nealkoholických nápojov - tabakových výrobkov - cigarety, cigary.

Portál Jednoducho zdravie poskytuje informácie o zdraví, ako sa uzdraviť, čo je možné pre seba a svoje zdravie urobiť. Nájdete u nás širokú škálu BIO-výrobkov, éterické oleje, ionizátory vody, rôzne nástroje a zručnosti ako uzdraviť seba a svoje okolie.

Predaj, maloobchod: -nové aj použité hudobné nástroje.

Maloobchod, predaj: - módne a spoločenské odevy, oblečenie.

Veľkoobchodný predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - papierové a hygienické výrobky - toaletné umývacie prostriedky - starostlivosť o telo - kozmetické a dentálne výrobky - hotelová kozmetika - pracie prostriedky - parfumy a toaletné vody - čistiace, umývacie, dezinfekčné prostriedky - upratovacie a ochranné pomôcky - ...

Veľkoobchodný predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - papierové a hygienické výrobky - toaletné umývacie prostriedky - starostlivosť o telo - kozmetické a dentálne výrobky - hotelová kozmetika - pracie prostriedky - parfumy a toaletné vody - čistiace, umývacie, dezinfekčné prostriedky - upratovacie a ochranné pomôcky - ...

Maloobchodný predaj: - šperky a klenoty so špecializáciou na české granáty.

Zdravotníctvo: - kožná ambulancia pre deti i dospelých, dermatológia. Predaj: - liečebná a klasická kozmetika.

Distribúcia, veľkoobchod a maloobchod: - čistiace a upratovacie prostriedky pre domácnosť, reštaurácie, zdravotníctvo aj priemysel - dezinfekcia - odmasťovače - vonné oleje, olejové osviežovače vzduchu.

Služby. - dekorácia porcelánu. Veľkoobchodný predaj: - dekorovaného aj nedekorovaného českého i zahraničného porcelánu - porcelánové výrobky pre domácnosť i gastronómiu: - porcelánové servisy, jedálenské čajové a kávové súpravy - luxusné sklo pre hotely a domácnosť, sklá - luxusné príbory. Značky: - Banquet Crystal - Casa ...