Predaj: -stavebný materiál -vnútorné a vchodové dvere -zárubne a kľučky -obklady -dlažba -stavebná chémia -pojivá -okná -sadrokartón -hutnícky materiál -spojovací materiál -náradie -veľkoplošné dosky -palubky -laty.

Výroba: -keramické výrobky -porcelánové výrobky.

Výroba, distribúcia: - doplnky stravy

Firma Royal komfort je výhradným dovozcom špičkových matracov a lôžok americkej značky King Koil pre Českú republiku a Slovensko. Postele a matrace King Koil nájdete v najlepších svetových hoteloch od Ritz Carlton, Mandarin Oriental, Waldorf Astoria až po Atlantis the Palm a mnohé ďalšie. Firma sa zaoberá výrobou tých najkvalitnejších matracov a ...

Zostavenie individuálneho jedálnička podľa potrieb a zdravotného stavu klienta. Úprava hmotnosti pri obezite aj podvýžive. Diéta v chorobe. Pomoc pri chudnutí i úprave životosprávy. Vzdelávacie programy pre školy a organizácie. .Zhodnotenie doterajších stravovacích zvyklostí a pomoc pri ich náprave.Nutričná poradňa pre všetky vekové ...

Výroba, predaj, e-shop: - dámske a pánske nohavice

Soľná jaskyňa. Pre klientov možnosť posedenia v nefajčiarskej kaviarni s kapacitou pre 14 osôb. Internetový predaj soľných produktov, kozmetiky z Mŕtveho mora, čajov, košíkov a darčekového tovaru. Predaj: -Soľné lampy.

Veľkoobchod, distribúcia: -športová výživa. Stredisko FITNESS CLUB IMPERIAL

Chovateľská stanica čivav. Strihanie psov. Maloobchod, predaj: -chovateľské potreby -potreby pre chovateľov.

E-shop - značkové oblečenie dámske, pánske - bundy - topánky, obuv - mikiny, tričká - čiapka.

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop, servis: - vybavenie diskoték - zvuková, svetelná technika - hudobné nástroje

Bitúnky Rudolec. Bitúnok. Výroba: - údeniny - hovädzie mäso

Výhradný dovozca GUDE GERMANY. Veľkoobchod, zásielkový predaj a servis: -nástroje -náradie -elektrocentrály -generátory elektrického prúdu do 800 kW -trávne kosačky -dodávky pre železiarstvo -kompresory -zváračky -vŕtačky -stojanové vŕtačky -akumulačné vŕtačky -čerpadlá -brúsky -príslušenstvo -nabíjačky ...

Predaj, inštalácia, zásobovanie, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN -náplne -Kelímky na jedno použitie. Zásobovanie v rámci distribučnej siete. EUROBAL-veľkoobchod obalový materiál: -nápojové tégliky -príbory -obrúsky -tácky, vaničky -vrecia a vrecká -tašky, krabice -potravinárske fólie -miešadlá a napichovátka ...

Predaj: -autodiely -náhradné diely na vozidlá všetkých značiek -autodoplnky -akumulátory -mazivá a technické kvapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírovanie autokľúčov a čipových autokľúčov -jazdné bicykle.

Maloobchod, predaj: -akvarijné ryby -terárijné zvieratá -chovateľské potreby -krmivo pre psy, mačky, vtáky, ryby a hlodavce -obojky, oblečky pre psov, mačky -teraristika -akvaristika -kozmetika pre mačky a psy -misky, prepravky -stelivo.

Výroba, návrhy: -kartóny (vrátane potlače) -strojná lepenka -baliaci papier -krepový papier -prepravné krabice -skladacie klopové krabice -tvarové výseky -fixačné mriežky -preložky -slotrované prírezy. Možnosť výroby v malých sériách.

Zlatníctvo: -predaj zlatých a strieborných šperkov, hodiniek a snubných prsteňov. -šperky s diamantmi -šperky z perál -prstene -náhrdelníky -retiazky -náramky -náušnice -šperky na mieru -briliantové prstene.

Veľkoobchod, maloobchod: -zelenina -ovocie -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -cestoviny -mäsové výrobky -vajcia -exotické ovocie -exotická zelenina -huby -instantné pokrmy -pekárske výrobky. Import, export poľnohospodárskych potravín. Rozvoz potravín po celom Karlovarskom kraji.

Sme malá rodinná spoločnosť, ktorá služby v oblasti šitia na zákazku ponúka viac ako 30 rokov. Máme bohaté skúsenosti a radi sa s vami o ne podelíme. Športové úbory. Spoločenské oblečenie. Garancia-istota pre Vás. Pokiaľ sa Vám stane, že niektoré z našich ošatení Vám nesedia, tak nezúfajte a obráťte sa na nás. Radi Vám urobíme dodatočné ...

Zámočníctvo. Sklenárstvo. Zasklievanie okien, nákladov. Rezanie skiel, zrkadiel. Brúsenie hrán skla. Vŕtanie otvorov do skla. Zámočnícke práce: -poštové schránky -kovové mreže -zábradlie -ploty -oceľové konštrukcie. Otváranie zabuchnutých dverí. Montáž: -zámky, kovanie, madlá, mreže, bezpečnostné dvere.