Spoločnosť LUI Chocolate s.r.o. sa zameriava na predaj a výrobu čokolády a prevádzkuje kaviareň. V darčekovom obchode je možné si vybrať z 20 druhov ručne vyrábaných praliniek a z niekoľkých druhov čokolád, čajov a káv.

Výroba, predaj: - cukrárske výrobky. - torty, zákusky. - svadobné pečivo.

TPH, spol. s r.o. sa zaoberá prenájmom nehnuteľností, pohostinstvom a predajom alkoholických a nealkoholických nápojov.

Kaviareň s vínnym barom. E-shop, predaj: - zrnková káva na espresso, na filter - vína - prírodné malinovky - torty na zákazku. Pražiareň.

Naše rodinné vinárstvo sa zameriava na výrobu a predaj akostných odrodových vín a vín s prívlastkom. Predávame aj burčiak. Možnosť degustácie nášho vína a posedenie vo vínnej pivnici.

Predaj sypaných čajov: - detoxikačný - priedušková - žalúdočné

Predajňa s módnymi doplnkami. Krásne a moderné kožené kabelky.

Služby - autobusová doprava - nákladná preprava vnútroštátna aj medzinárodná. Predaj pneumatík - nové pneu na osobné, nákladné vozidlá a traktory. Poľnohospodárske služby - kombajnový úrodu.

Internetový predaj, e-shop: -pneumatiky -disky -náhradná autodiely

Predaj, e-shop: - kozmetika - autokozmetika - čistiace prostriedky - antikvariát

Predaj-víno. Ubytovanie Ponúkame ubytovacie kapacity v dvoch penziónoch. Celkom 24 lôžok. Predaj vín-Ponúkame víno ako stáčané priamo z tankov, tak fľaškované. Vinárstvo -Müller Thurgau -Veltlínske zelené -Rulandské biele -Muškát moravský Rizling rýnsky -Chardonay -Veltlínske červené skoré -Tramín červený -Svätovarinecké -Rulandské ...

Predaj, e-shop. Doplnky stravy: -detoxikace -odkyselení organizmu -zosilnená imunity -prírodné kozmetika ai.

Výroba, predaj, vinárstvo: -víno, vína -Moravský muškát -Müller thurgau -Rizling vlašský -Rulandské biele -Rizling rýnsky -Aurelius -Rulandské biele -Veltlínske zelené Chardonnay -Sauvignon -Pálava -Tramín červený -Neuburg -Svätovarinecké -Frankovka Rose -Frankovka -Modrý portugal -Rulandské modré.

Vinotéka sídli na konci Znojma smerom na Prahu, 100m vpravo za čerpacou stanicou OMV. Vinotéka, veľkoobchod, maloobchod, ponuka: -najväčšia vinotéka s vínami zo znojemskej vinárskej podoblasti -víno akostné, ročníkové, prívlastkové -vína sudová cca 16 druhov (aj v eshope) -doplnkový sortiment-olivy, paštéty k vínu, poháre na víno, otvárače, ...

Výroba, predaj vína, víno, biovíno, ochutnávky, degustácia vín. -dárkové kazety