Vinárstvo. Darčekové vína. Etikety, obaly na víno.

E-shop sa špecializuje na zaujímavé a štýlové predmety. Medzi tovarom sa objavujú najviac netypické darčeky, ale aj rôzne vychytávky, známe ako gadgety. Samolepky na auto, darčeky s vlastnou potlačou, alebo originálne zapaľovače.

Internetový obchod, e-shop všetko pre dieťa - autosedačky, kočíky, detský nábytok, hračky, detské oblečenie.

Predaj olečení, skate, snow pre deti. Street oblečenie, doplnky, obuv.

Predaj detského použitého textilu. V našom kamennom obchode nájdete luxusný použitý textil z Anglicka -nájdete tu oblečenie rôznych svetových značiek ako je napr. Next, Gap, George, H&M, C&A, Cherokee a mnoho ďalších.

Vinotéka: sudové vína, vybrané fľaškové vína moravských vinárov a doplnkového sortimentu.

Internetový obchod, e-shop: - knihy.

Predaj, e-shop plienok, a potrieb pre hygienu pre deti.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kozmetika pre psy a mačky: - šampóny, balzamy, oleje, spreje, púdre na srsť - kvapky, vitamíny - hrebene, kefy, nožnice, kliešte pre psov - gumičky, mašle - vodítka, obojky - hračky.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - upomienkové a darčekové predmety so športovou aj inou tematikou - športové poháre a trofeje - medaila - diplomy.

Špecializovaná predajňa dámska spodná bielizeň a plavky, Zastúpenie značiek: Lise Charmel, Primadonna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Simone Peréle, Lisca, Anita, Luna, CASS luxusné Shapewear, Sunflair, Opera, Magistral, aguaclara, Rebeca swimwear.

-Výroba chemických látok, vlákien a prípravkov a kozmetických výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Veľkoobchod a maloobchod

Predaj lôžkovín, matracov, riadu s nepriľnavým povrchom a výrobkov pre zdravý životný štýl. Dodávka kozmetiky s aloe vera, tepelnej terapie, kuchynské nože a roboti.

Predaj Knihy Kuchárka - bezlepková, pečivo, múčniky.

Internetový obchod, e-shop: - obchod plný figúrok - film, horor, šport, filmové repliky, obrazy, komiks....

Športové oblečenie. Funkčné prádlo. Bežecké oblečenie. Fitness oblečenie. Športové doplnky.