Služby: - kozmetické, kozmetika: - líčenie - epilácia - masážne, masérske, masáže - manikúra - pedikúra. Predaj: - kozmetika. Možnosť využitia odborných poradenských služieb.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - ak hľadáte nové nástenné hodiny alebo len spôsob, ako oživiť interiér svojho domova, navštívte náš internetový obchod, v ktorom nájdete - designové nástenné hodiny, hodiny do kuchyne, do detskej izby, nalepovacie nástenné hodiny.

Nakupujte online, e-shop, eshop z pohodlia domova dámske, pánske a detské oblečenie a doplnky. Objednávajte ešte dnes šaty, košele, tričká, mikiny, svetre, nohavice, bundy, pančuchy, bielizeň, plavky, topánky, kabelky, šperky a ďalšie. Väčšina tovaru na sklade! Odosielame do 48 hodín!

Cukráreň: -výroba a predaj cukroví, tort, zákuskov, vianočných a ďalších sviatočných cukroviniek, vdolčekov ale aj chlebíčkov. Ponúkame veľký výber. Vyrábame všetky sladkosti aj pre diabetikov.

Lahôdky. Výroba chlebíčkov. Domáce buchty a múčniky Chlebíčky Minichlebíčky Obložené misy Bagety Domáce buchty a múčniky Obložené pečivo Šaláty Nátierky Teplé nápoje Záviny Dovážané sladkosti Ďalšie lahôdky Otváracia doba Po-Pi: 6:30 - 18:30 So: 8:00 - 11:00 Nie: ZATVORENÉ

Predaj detskej obuvi a reflexných prvkov.

Predaj, dodávka: - zubné pasty, ústne vody, bieliace prípravky, starostlivosť o rovnátka, elektrické prístroje a dentálne prípravky.

Zámocká nefajčiarska reštaurácia Monâme

Zdravá výživa Bioslnečnica. Predaj -bio debničky a biozelenina -široká ponuka produktov miestnych farmárov -sortiment zdravej výživy.

Klinický výskum - vývoj liekov aj ochorení.

Predaj, e-shop, internetový obchod: - kvalitné čaje, čajovňa. Thajské masáže celého tela, thajské foot masáže, masáže terapeutické, čínske a shiatsu.

Autorizovaný distribútor olejov a mazív ESSO, MOBIL, OrlenOil, ROCOL, Statoil, Wisura a Lubrilog. Veľkoobchod, predaj, distribúcia, servis olejov, poradenstvo: -motorové a prevodové oleje -oleje a mazivá pre priemyselnú výrobu -špeciálne mazivá a odmasťovadlá Servis: -analýzy mazív a manažment mazania -Fluid Management -Total Fluid ...

Fitness tréner. Aktívne cvičenie vo fitnescentre. Tvarovanie postavy - osobné tréningy Poradenstvo v redukcii hmotnosti Rehabilitačné cvičenia po zranení Konzultácie a celkové poradenstvo v oblasti výživy Pôsobnosť: Brno (konzultácie a poradenstvo, aktívne poradenstvo pri cvičení v posilňovniach) Moravská Třebová, Boskovice, ...

Pekárstvo, cukrárstvo Hostinská činnosť -Vydavateľské a nakladateľské činnosti -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Veľkoobchod -Činnosť podnikateľských, finančných a ekonomických poradcov -Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti -Organizovanie výstav, prehliadok a ...

Vykonávame návrhy a realizácie interiérov.

Maloobchod - drogistický tovar - toaletné potreby - kozmetika.

Predaj - potraviny - zmiešaný tovar Obchodná činnosť.

Predaj, výroba mäso, mäsové výrobky.

Predaj - dezinfekčné prostriedky, predaj zdravotnícky nábytok, zdravotnícke pomôcky.

Včelárstvo. Predaj medu, predaj kozmetiky z medu, liečivé výrobky sa včelích produktov, a ďalšie včelie výrobky.

Drogéria Teta. Ako výrobca výhradne pre nezávislý trh vyrábame vlastné značky, cca 300 výrobkov výhodných pre spotrebiteľa aj maloobchodníka.