Výroba a predaj pečiatok. Tlač, sadzba, väzba. Gravírovanie laserom. Doplnkový predaj kancelárskych potrieb.

Predaj: - poľnohospodárske produkty -potravinársky tovar.

Špecializovaný obchod čajom Dilmah, darčeky, čajový porcelán a potreby, darčekové kazety .

-Ustajnenie a výcvik koní -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj

Predaj - impregnačné nátery Predaj - rezivo - drevárske výrobky - stolársky spracovaný materiál Predaj - klince.

Veľkoobchod, predaj. - poľnohospodárske produkty, poľnohospodárske komodity: - obilniny, olejniny, kukurica - proteínové krmivá - mliečne kŕmne zmesi - chovateľské potreby. Chovateľstvo. Lesníctvo. Poradenský servis pre chovateľov, včelárov a poľovníkov.

Kopírovanie a tlač. Tlačiarske práce, väzba diplomových prác. Výroba reklamných predmetov.

Internetový obchod - včelárske potreby medomety, odviečkovacie vane, úle. Internetový obchod - včelárske potreby medomety, odviečkovacie vane, úle.

Maloobchod, predaj: -kuchynský nábytok -sedací nábytok -stoly -postele -záhradný nábytok -kancelársky nábytok -kvetináče -grily -matrace

AVITEX agency: Ubytovanie a servis pre veľtržných vystavovateľov v Brne a okolí Zaistenie: -priestor pre prezentáciu na BVV* -návrh a stavba stánkov -party servis, rauty, večierky, školenia, semináre -občerstvenie na stánok, catering, dovoz obedov -hostesky-casting, ušitie kostýmov -tlmočníčka -letenky (transfer do hotelov) -zaistenie ...

Dovoz, predaj pravých sladkovodných kultivovaných perál, pravej perly. Zameriavame sa na veľkoobchodný predaj, spoluprácu s klenotníctvami a predaj prostredníctvom internetu, e-shop. Osobný odber tovaru po predchádzajúcom dohovore na adrese Karásek 1, 621 00 Brno - Řečkovice.

Predaj, výroba - bižutéria náušnice, náramky, brošne.

Dodávateľ olejov a plastických mazív pre motorové vozidlá, poľnohospodárstvo a priemysel - oleje pre osobné a nákladné automobily a autobusy - oleje pre stavebné stroje, motocykle, motorové lode - oleje pre poľnohospodárstvo a lesníctvo - priemyselné oleje (hydraulické, kompresorové, prevodové, …) - technologické oleje (emulgačné, ...

Dámske, pánske, detské kaderníctvo. Predaj - vlasová kozmetika.

-Výroba, opravy a údržba športových potrieb, hier, hračiek a detských kočíkov -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne ...

Predaj - darčekové predmety. Kvetinárstvo, kytica PRE všetky príležitosti - darčekové - svadobné - smútočné.

Kuchynské potreby Kúpeľňové doplnky Výtvarné potreby Originálne darčeky Sada hrncov Bytové doplnky.

Fitness shop. PREDAJ proteínov, Gainerov, spaľovačov, kreatínov, anabolických látok, aminokyselín, vitamínov, proteínových tyčiniek a iných doplnky na cvičenie.

Predaj - kozmetika FOR LIFE & MADAGA, kozmetický salón, predlžovanie rias, farbenie rias a obočia, depilácia teplým voskom. Starostlivosť o telo.

Predaj čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa, kuracieho, morčacieho. Mäsa mrazená, teľacia, zverina a údeniny. Zásobujeme predajne, reštaurácie, školy. Rozvoz chladiarenskými vozidlami.

Maloobchod, predaj: - darčekové koše - darčekové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Predaj - dámske oblečenie. Šitie na zákazku.

Výroba papierových vlajočiek, gastrovlajočiek, zástaviek a máviatok. Dizajnové polepy interiérov: - samolepky na stenu, stenolepky.

Sprostredkovanie obchodu a služieb. Výroba: - stavebné hmoty - porcelánové, keramické a sadrové výrobky.