Program It´s my life! ponúka chutné jedlá, viditeľné výsledky a radosť z chudnutia.

Veľkoobchod: - dámske, pánske, detské oblečenie.

Predaj - stavebná chémia - hutnícky materiál - elektrické náradie - spojovací materiál - potrubné diely - objímky.

Cukrárska výroba PANDA: - domáce svadobné pečivo - torty - koláče - zákusky.

Predaj - potravinársky tovar - zmiešaný tovar Obchodná činnosť.

E-shop. Chovateľské potreby, klietky, hračky, krmivá, teraristika, hlodavce, ryby, vtáky.

Služby v oblasti výroby kozmetiky, a to privátnych značiek. Ponúkame kompletný servis. Prezraďte nám váš zámer a jeho realizáciu nechajte na nás, či už sa jedná o pleťovú, telovú, vlasovú alebo akúkoľvek inú kozmetiku.

Čistiareň peria Čistiareň a práčovňa Výroba - prešívané prikrývky a vankúše Opravy - dáždniky, odevy.

Ekologická prestupná stanica. Ponuka zeleniny a ovocia v bio kvalite v debničkách.

Predaj, e-shop: -prikrývky -vankúše -obliečky -prestieradlá -matrace -rošty -prehozy -postele -skrine -komody -nočné stolíky ad.

Internetový obchod, predaj: - štýlové oblečenie pre dojčatá a batoľatá - pre chlapcov a dievčatká - dupačky - nohavice - kraťasy - lacláče - overaly - sety - tričká - topy - šaty.

Predaj potravinových doplnkov na čisto bylinnom základe. Bylinné prípravky na povzbudenie obranyschopnosti organizmu - potravinové doplnky na čisto bylinnom základe - prípravky na chudnutie a zdravý životný štýl - všetko značka OKG.

Predaj: - pneumatiky pre osobné, nákladné vozidlá, pre poľnohospodárske stroje, pre EM a nakladače. Skladom máme cca 1200 položiek osobných, nákladných, poľnohospodárskych, priemyselných pneumatík, ďalej EM pláštov, malých a moto pneumatík značiek GOODRIDE, DOUBLECOIN, FULLRUN, DOUBLESTAR, ÖZKA-SEHA, PETLAS, TRIANGLE, ARMPOWER, BKT, VOLTY , ...

ZÁLEŽÍ NÁM NA VAŠEJ SPOKOJNOSTI Veľkoobchod, maloobchod, predaj, vzorkovňa, poradenstvo, zásielková služba: -kovanie pre vstavané skrine ALUPROFIL -fotoskla -nábytkové úchytky, reling -hliníkové dvierka na nábytok SIRO ALU-Style -dekoratívna fólia SIRO-BURG -nábytkové kovanie SCHWINN, SIRO, NOMET, GAMET, BLUM, HETTICH: ...