Predaj, výber, údržba a nosenie: -obleky, pánske obleky, pánske smokingy -detské obleky -oblek pre ženícha -pre mužov nohavice, košele, hladké, s prúžkom -detské košele, kabáty, obuv, kravaty -motýliky, viazanie a výber kravaty -svetre, kabáty -manžetové gombíky -kožená galantéria -originálne označenie opasok -pánske ...

Internetový obchod, e-shop: - detský secondhand.

Maloobchod, predaj: - čokoláda - čokoládové pralinky.

Pri Slnečnici. Maloobchod, e-shop: - minerály, polodrahokamy - prírodná kozmetika - mydlá - esenciálne oleje. Služby: - výklad kariet.

Maloobchod, e-shop: - chovateľské potreby - obojky, náhubky, vodítka pre psov - náhubky, postroje pre bojové plemená psov.

Fotografické služby Ručná výroba - šperky bižutéria Reklamná činnosť - mediálne zastúpenie - poradenská a konzultačná činnosť Aranžérska činnosť Marketing E-shop - šperky bižutéria Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Kopírovacie práce Polygrafická výroba - návrhárska a dizajnérska činnosť Knihařské práce.

Výroba, predaj: -sáčky -vrecia -fólia -hadica.

Výroba - klenoty - snubné a zásnubné prstene - zlaté, strieborné, liate aj ručne montované šperkypredaj - klenoty a šperky s briliantmi

Firma SAFETY PRE s.r.o. sa zaoberá kompletným servisom v oblasti požiarnej ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) vrátane zaistenia školenia a poradenstva. Tiež vykonávame inžiniersku činnosť, v ktorej vám zaistíme autorizovaného inšpektora pre technický dozor stavieb. Sústredíme sa na lokality ako je Brno a jeho blízke ...

Znalecké odhady - nehnuteľnosti. Právny servis a poradenstvo. Dodávka - káva. Praženie - káva. Rodinná kaviareň. Komplexné geodetické práce.

Tlačiareň: -tlač -archová tlač do B2: -tlačopisy, listové papiere -samoprepisovacie formuláre, listové obálky, etikety (papierové, samolepiace papierové, alu) -pohľady, priania -prospekty -katalógy -knihy -kalendáre -obalová technika -služby grafického štúdia -knihárske práce: -rezanie -falcovanie ...

Naša spoločnosť dodáva: -obrusy všetkých typov - teflónové, damaškové, bavlnené -hotelový textil (obliečky, uteráky, závesy, záclony), rautové sukne, povlaky na stoličky Ponuka je určená ako pre luxusné hotely a reštaurácie, tak aj pre bežné stravovacie prevádzky (školy, nemocnice, domovy pre seniorov).

Výroba, internetový obchod, e-shop: -paličky pre bicie nástroje -melodické nástroje -tympány.

Predaj - školské potreby - detský nábytok Internetový obchod - hračky - stolné hry - detský nábytok - detské kočíky - školské potreby -predaj - hračky - stolné hry -predaj - detské odevy.

Predaj dámskej, pánskej a detskej obuvi a módnych doplnkov.

Predaj dámskej, pánskej a detskej obuvi a módnych doplnkov.