-Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Zasilatelství a zastupovanie v colnom konaní -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Nakládání s reprodukčným materiálom lesných drevín -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Úprava nerastov, dobývanie rašeliny ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - dámska a pánska móda - firemné odievania - plesové a spoločenské odevy

SOLO zápalkárne, a.s. Výroba a obchodná činnosť v oblasti plamenných výrobkov: - štandardné a dopyt obyvateľstva zápalky - krbové cigarové zápalky - zapaľovače - podpaľovače - reklamné zápalky - interiérové a vonkajšie sviečky - grilovacie potreby atď.

Distribúcia, veľkoobchod, predaj: -umývacie hardy, prachovky, mopy, švédske utierky, utierky, uteráky, podbradníky -zmetáky, WC štetky, rejžiaky, stierky, oprašovače -vedierka, koše, tácky, odkvapkávače, mydlenky, štipce, šnúry na bielizeň -žiarovky, batérie, sanitárny drôtený program, autoškrabky, rohožky -pracovné rukavice gumové -textilné ...

Lucky Kitten s.r.o. vyrába behacie kolesá pre mačky, ktoré zabavia domácich miláčikov a dopraje im dostatočné vybitie prebytočnej energie.

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

Na vynikajúcu kávu sa zameriava spoločnosť MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shope predáva výberovú kávu, špeciálne blendy, vybavenie na prípravu kávy, ale aj vianočné darčeky, ako sú cigary, rumy, vouchery atď.

predaj: - detské kočíky hlboké, športové, golfové palice a trojkolky - autosedačky, trojkolky a chodítka - postieľky, dojčenský textil a potreby pre deti a mamičky. Prevádzka internetový obchod, eshop, eshop s vyššie uvedeným tovarom.

Mäsiarstvo s mäsom z lokálnych ekofariem. Predaj, internetový predaj mäsa. Dodaj kvalitného vyzretého mäsa do reštaurácií a obchodov.

Firma Šlofík s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop slofik.eu, kde zakúpite postele (detské, z masívu), matrace (taštičkové, pružinové, penové) a ďalšie lôžkoviny za výhodné ceny.

E-shop - potraviny, kozmetika s kanabisom, tovar do domácnosti, móda a tovar pre deti

Predaj vín: - červená - biela - ružová - oranžová - šumivé Predávame aj doplnky: - poháre - vývrtky - darčekové poukážky Zakúpite u nás výberové kávy aj čokolády, prírodné cidery a naturálne pivá.

SERVIS PRE kaliarni Kovové príslušenstvo: - žíhacie a kaliace koše, krabice, prípravky - žiaruvzdorný hutný materiál, fólie - kaliace prostriedky (oleje, polyméry) - chemické prípravky (prášky, ochranné nátery, odmastenie) - ochranné pomôcky) rukavice, zástery, odevy) - pece

Návrh, výroba, predaj, montáž, servis vybavenia obchodov: - drôtený program (1000 druhov) - stojany, displeje - predajné pulty, stoly a regály - informačné stojančeky na tlačoviny - stánky výstavné, prezentačné.

Predaj, prenájom, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na vonkajšie prevádzku - potravinové automaty - výdajníky vody - suroviny pre nápojové automaty, káva Lavazza, tégliky, miešadlo, potravy, čaju.

Predaj, e-shop: - aloe Vera šťavy - bio aloe vera - bio mladý jačmeň - goji šťava.

V e-shope spoločnosti Verra Science s.r.o. môžete nakúpiť čaje pre tehotné ženy, vitamínové komplexy (doplnky stravy) na podporu plodnosti a tehotenstva. Tiež môžete využiť možnosť webinára a iné zaujímavé akcie.

Výroba doplnkov pre zbrane: - airsoft, kompenzátory - čistenie, difúzory - hlavica, kľučky, náradie - prebíjanie, redukcia, strelivo a ďalšie.

Spoločnosť COLLADO s.r.o. je výrobcom a dodávateľom kolagénu určeného pre ďalšiu aplikáciu a spracovanie v potravinárskom, farmaceutickom, zdravotníckom a kozmetickom priemysle. Naša firma vyvinula svoje vlastné technologické postupy na výrobu kolagénu typu I. z piatich rôznych zdrojov - Bovínna - Rybie - Hydinové - Konský - Bravčový a v troch ...

Výroba, predaj, distribúcia: - papierové obaly, krabice - výsekové, klopové krabice - boxy z kartonplastu - penové dosky, výseky, obaly - potlač kartónov.

Internetový predaj, eshop: - originálnych a netradičných darčekov - hier, hračiek.

Piccadilly store s.r.o. v Brne má predajňu a e-shop s obuvou, ako sú čižmy, sandálky, baleríny, tenisky, lodičky, ale aj kabelky. Okrem iného prevádzkuje pokojnú kaviareň, kde môžete ochutnať lahodné druhy kávy.

Pneuservis, rýchloservis, autobazár, autodoprava: -predaj pneumatiky BRIDGESTONE, FIRESTONE, DAYTON, NOKIAN, DUNLOP, HANKOOK, MATADOR, BARUM, CONTINENTAL -pneuservis, opravy defektov - dušové, bezdušové -predaj ALU disky, kryty kolies, snehové reťaze -likvidace pneumatík -uskladnění pneumatiky -čistenie ALU diskov -predaj autobatérie, ...

mydecision s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop degustuju.cz, kde nájdete sommeliérske produkty, ako sú darčekové pivné sety, ale aj vreckové denníky a poskytujú možnosť on-line rezervácie degustácie.