VK Pet s.r.o. sa zameriava na predaj krmiva, pelechov, hračiek, matracov a ďalších doplnkov pre psov.

Uncle Baker s.r.o. sa zameriava na výrobu amerického pečiva, jedná sa o hamburgerové hrčky, toastové chleby a hotdogy a predáva aj omáčky a mäso.

KOREK Wines, s.r.o. sa zameriava na riadené degustácie vína, školenia, vínny catering a predaj rôznych druhov vín.

Plantana s.r.o. sa zameriava na predaj okrasných rastlín, byliniek, zeleniny a drobného ovocia.

Arancio flora, s.r.o. sa zameriava na predaj rezaných a črepníkových kvetín, tvorbu zákazkovej, smútočnej, svadobnej väzby a rôznych doplnkov.

MushGO, s.r.o. prevádzkuje e-shop, v ktorom predáva potreby a pomôcky na psie športy.

FLOW STORE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj obliečok, osušiek, prestieradiel a ďalšieho bytového textilu.

Korallo.cz s.r.o. prevádzkuje e-shop a predajňu s korálkami, návlekovým materiálom, komponentmi a ďalšími pomôckami na výrobu šperkov. Adresa predajne: Slovákova 350/1; 60200 Brno

Rello s.r.o. sa zameriava na praženie a predaj kávy, ktorú rozváža po Brne na bicykli.

E-shop - veľkonočné kraslice - výrobky z kukuričného šuštia.

Aria Pura Historicky prvá a jediná predajňa špecializovaná na interiérové vône v SR. E-shop bytových parfémov. Aróma difuzéry, dizajnové difuzéry, esenciálne oleje, kamene, katalytické lampy, morské huby. Pod záštitou Aria Pura bytové parfémy sú predávané aj talianske vonné náramky Bunga Bunga Band s afrodiziakálnymi účinkami.

TANAY OBALY s.r.o. sa zameriava na výrobu plastových, fóliových, papierových a kartónových obalov.

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne na ulici Křenová 204/62b. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako napríklad mliečne výrobky, údeniny, ovocie, zelenina, pečivo a mnoho ďalšieho. Predávame aj lítky na MHD. Ponúkame možnosť platby kartou. Otvorené máme každý deň, a to pondelok až piatok od 6, 00 do 21, 00 hodín, v ...

Prevádzkujeme predajňu potravín v Brne - Zábrdoviciach na ulici Vranovská 45/1. Súčasťou našej ponuky je pestrý sortiment čerstvého tovaru, ako sú napríklad mliečne výrobky, ovocie, zelenina, pečivo, údeniny, nealkoholické aj alkoholické nápoje a mnoho ďalšieho. Máme otvorené každý deň vrátane víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodín.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Ubytovacie služby -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Nakladanie s ...

ZooDecor s.r.o. sa zameriava na predaj rôznych druhov terárií v mnohých veľkostiach pre korytnačky, hady, pavúky, škorpióny, chameleóny a ďalšie zvieratá.

BeVIVID Store s.r.o. prevádzkuje e-shop lemory s dizajnovými krytmi na iPhone, peňaženkami a remienkami na hodinky.

Brnenský frgál s.r.o. na výrobu, predaj a rozvoz rôznych druhov frgálov.

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

eshop s válenkami pre bábätká a deti - minivalenky, aj pre ženy a mužov - moniválenky predaj aj zaujímavého a originálneho oblečenia a doplnkov aj hračky

Firma Top Tisk Obaly pôsobí na trhu už od roku 1999. Našou špecializáciou je výroba atraktívnych lepenkových obalov, zušľachtených najrôznejšími technológiami, ako je napr. reliéfna ražba, UV lak, metalické fólie, efektový lak, metalické farba ai. Medzi našich klientov patria poprední domáci aj zahraniční výrobcovia z oblasti farmácie, ...

Najpredávanejšie DJI drony, drony s kamerou, FPV drony a príslušenstvo.

Firma je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2001 Opravy a údržba bytového fondu: -zámočnícke práce -hydroizolácia plochých striech Objednávková kancelária: Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel/fax: 545 217 333 Predajňa: -Otakara Ševčíka 85 Brno 63600 tel: 545217333 -predaj zámočníckeho a železiarskeho tovaru.

Generálnych opravy, servis. - priemyselné stoje - karusely. Predaj: - guličkové skrutky.

SVOJMAX, s.r.o. prevádzkuje nonstop pekárne v Brne, kde sa zameriava prevažne na studenú kuchyňu (chlebíčky, šalátové misy, nátierky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereálne, špeciálne, jemné a sladké pečivo.