Služby, predaj: -Digitálne tlač -knihařské spracovanie

Dodávka: - prepravky - KLT prepravky - vozíky - pevné veľké kontajnery Big Box - EURO prepravky - paletová veka - plastové palety - stohovateľné prepravky - skladacie paletové kontajnery

Distribúcia, predaj, e-shop: - kozmetika, parfémy ESSENS.

Spoločnosť je nositeľom certifikátu kvality ISO 9001: 2009. Firma MITEK INDUSTRIES, spol. s r.o. ponúka kompletnú technológiu pre navrhovanie, výrobu a montáž nosných konštrukcií striech a drevostavieb. 1. Software MITEK 2020 - špecializovaný programový balík na návrh, výpočet a požadovaný výstup v podobe dokumentácie potrebnej na výrobu ...

Veľkoobchod, predaj: -papírové vrecia, (vrece) otvorené, ventilové, šité dodávateľ DUNAPACK Rt.-Maďarsko -papírové sáčky, tašky -přebalové vrecia -POP * vrecia -pytlový papier -stavebné chémia dodávateľ Sopro Bauchemie GmbH-Nemecko -lepidla -spárovací hmoty -hydroizolace -stěrky -sanace. -priemyselné poradenstvo.

Internetový obchod, e-shop: - francúzska profesionálna vlasová kozmetika zn. SUBTIL.

Dodávka: - diely pre strojársku výrobu a pre automobilový priemysel

BlueChilli, s.r.o. sa zameriava na výrobu textílií, reklamných predmetov a na reklamnú činnosť.

Predaj: - moravské lahôdky: - smrekové žele, svätojánske orechy, hovädzia paštéta, nakladané šampiňóny...

Veľkoobchod, predaj, e-shop - čaj porciovaný, sypaný - ovocný, zelený, čierny - káva zrnková, mletá, kapsule.

Múdre mimi s.r.o. sa zameriava na predaj hudobného prenatálneho pásu Baby Bell, ktorý rozvíja pamäť dieťaťa a je možné ho použiť pri práci aj výletoch.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -bezpečnostné dvere NEXT -pevné, nožnicové, rolovacie mreže -předokenní rolety -garážová vráta -bezpečnostné, solárne, reflexné fólie na sklo -Elektronické zabezpečovacie systémy -bezpečnostné vložky EVVA -videotelefony -trezory.

Zlatníctvo. Maloobchod, predaj, oprava: -zlaté, strieborné šperky -hodinky, hodiny.

Koba - Internetový obchod s doplnkami stravy

predaj: -zlaté, briliantové a strieborné šperky.

Cafe d'Elvert je brnenská značka kávy. Filozofia tejto kávy spočíva v tom, že ju nemusíte voziť z Talianska, keď tú istú môžete mať čerstvo upraženú z Brna. Každá káva je upražené v malom množstve na objednávku tak, aby neležala mesiaca na sklade. Ide nám o maximálnu čerstvosť, preto každý sáčok má vyznačený dátum praženia. Naša káva je zmesou ...

Jarmila Letfusová sa zameriava na permanentný make-up, kozmetiku, predlžovanie rias, modeláž nechtov a na predaj gélov z aloe vera.

Slezák Petr spol. s r.o. má v sortimente: -snubné prstene -zásnubné prstene -zlaté šperky -strieborné šperky -swarovski šperky -súpravy -hodiny, budíky -hodinky ai.

Dáša Zedníková prevádzkuje eshop s: -hudba, filmy, knihy, suveníry, výber z viac ako 800 000 titulov na LP a SP vinyloch, CD, singloch, SACD, DVD, BLU-RAY. Pravidelné zľavové akcie, rarity pre hudobných fajnšmekrov. Osobné odbery v Brne.

Predaj prostriedkov na ošetrenie a údržbu kožených topánok a výrobkov: - impregnácia, krémy, leštiace hubky, kefy - vložky do obuvi, šnúrky - lyžica, napínače, obuvák, rozťahovacia - kozmetika na nohy a telo.

E - obchod, s.r.o. prevádzkuje internetové kníhkupectvo vrátane predaja DVD, CD a ďalších.

Výroba: - Bekrovníček - škoricovo-karamelový torta, kakaový meringue, torta, buchta - rodinná receptúra - ručná výroba (ručné vykrajovanie, ručné krájanie).

Poskytovanie technických služieb k ochrane majetku a osôb -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie technických služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Výroba: - historická obuv, topánky - topánky pre šermiarov - dobové črievice - gotika, baroko, husarka, viking, rímska členková, kristusky, mušketier, kyrysník, mušketierka, tridsiatka, sedmičkového topánky -folklór, krajová a tanečná obuv služby: - zameranie nôh u Vás doma - dovoz topánok na miesto, odskúšanie, ...