Predaj spojovacieho materiálu, kotevné techniky, náradie. -maloobchod - veľkoobchod -doprava spojovacieho materiálu v rámci celej SR (zberná slúžka GEIS - palety, resp. GENERAl PARCEL - balíky) -kompletácia dodávok -balenie -poradenská činnosť

predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál, prístroje - káble, vodiče, svietidlá, svetelné zdroje - materiál (úchytný, úložný, hromozvodový a zemniace) - rozvádzače a batérie - náradie a ochranné pomôcky.

DIAM, s.r.o. je cukrárska prevádzkareň, vyrába cukrárske výrobky: - chlebíčky - koláčiky - minizákusky - torty a cukroví

Predaj olejov, stieračov, batérie, brzdové doštičky a kotúče, autochémia a iné doplnky. Náhradné diely na všetky typy áut na dopyt za skvelé ceny!!! Prehľadný e-shop, seriózne jednanie, mesačné akcie, doprava pri odbere nad 3500 Kč zadarmo.

Lubomír Rašovský so značkou oblečenia Acrobat sa zameriava na výrobu a predaj tričiek, mikín a potlač textilu.

Pealock holding, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zámkov na bicykle a lyže.

Kristína Svidroňová sa zameriava na optimalizáciu webov a vyrába a predáva NANO rúšky.

Zázračná s.r.o. sa zameriava na výrobu lokálnych nealkoholických nápojov, jedná sa napríklad tonik, perníkovú limonádu alebo kolu.

Spoločnosť Vendeavour Service a.s. sa zameriava na predaj 100% rastlinných produktov a vegánske potraviny.

Rozvoz ľadu Brno s.r.o. sa zameriava na rozvoz kockovaného ľadu, ľadovej triešte a prenajíma mraziace boxy.

Firma U DVOCH PSOV sa zameriava na výrobu a predaj psích keksov, tort a darčekových kostí.

Spoločnosť TWATA factory s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj dámskeho, pánskeho a detského oblečenia.

Miloš Komprs podniká v oblasti zdravej výživy, ponúka výživové doplnky a zaoberá sa čínskou medicínou.

Iveta Nedomova Design s.r.o. sa zameriava na dizajn a predaj oblečenia nekonvenčného, škandinávskeho štýlu vhodného pre všetky druhy postáv. V sortimente je možné nájsť blúzky, mikiny, sukne, šaty, čiapky a mnoho ďalšieho.

VSB Lighting s.r.o. sa zameriava na predaj komponentov pre strojárstvo, kotevnú techniku, stavebnú chémiu a na svojom e-shope má aj široký výber náradia a komponentov.

CBD STAR s.r.o. sa zameriava na výrobu, veľkoobchod a predaj konopných olejov, kozmetiky a a doplnkov na e-shope.

Spoločnosť spolu-bez-lepku s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj bezlepkového pečiva, cukrárskych výrobkov a potravín.

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Spoločnosť Waterdrop CEE s.r.o. sa zameriava na výrobu ovocných a bylinných príchutí vo forme kociek určených do perlivej aj neperlivej vody.

ZENZERO sa zameriava na výrobu a predaj produktov obsahujúci zázvor, jedná sa napríklad o sirupy, cukríky, sušienky, korenie a mnoho ďalšieho.

Cukrárska výroba, cukráreň. Maloobchod, predaj: -torty klasické, netradičné, svadobné, ovocné, pre deti -rezy, rolády -zákusky -mini zákusky -mini dezertky -čajové pečivo -svadobné koláčiky. Výrobky studenej kuchyne, chlebíčky, mini chlebíčky, jednohubky, obložené misy. Služby: -pečenie cukroví na svadby, krstiny, životné ...

Sme výrobca kompletných riešení automatických a poloautomatických vertikálnych baliacich a dávkovacích strojov. Sme pripravení Vám dodať kompletné riešenie vrátane dávkovania, balenia, kartónovania, robotického riešenia, etiketovania, kontroly kvality, detekcie kovov a paletizácie. V našom portfóliu nájdete vertikálny baliaci stroj novej ...

E-shop predaj detského vybavenia. Ponúkame: - nosidlá, stoličky a hojdacie lehátka - hračky a kočíky pre bábiky - vybavenie detských izieb - kočíky a golfáče - postieľky - nábytok.

Spoločnosť Apokryf shop, s.r.o. sa zameriava na predaj kníh, DVD, CD, hračiek a darčekov.