TUČI s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu firemného oblečenia a pracovných odevov.

Aumento Livello s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj drevených hračiek, stavebníc a figúrok.

NANOTECH-EUROPE s.r.o. sa zameriava na predaj mazív pre naftové a benzínové motory, motorky, prevodovky, diferenciály a pre strojárske aplikácie.

Predaj, eshop: Luxusná spodná bielizeň a doplnky značiek Victoria 'Secret a PINK

Špecializovaná firma na kremičité piesky: - geotextílie pre jazdiarne - piesky podľa použitia - antuka

Predaj - široký sortiment detskej obuvi - pre dievčatá aj chlapcov, obuv na doma, vychádzkovú obuv, športová obuv, ... Slovenská atestovaná obuv pod značkou kvality ŽIRAFKA a česká kvalita.

PREVÁDZKOVATEĽ ZNAČKY CAMELO. Polepy áut, starostlivosť o vozidlo, tónovanie skiel, okenné fólie, reklama a tlač.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Fotografické služby -Skladovanie, balenie ...

Ponúkame polepy áut, starostlivosť o vozidlo, tónovanie skiel, okenné fólie, reklama a tlač, design.

Pomôžeme vám s motiváciou pre zdravé schudnutie. Okrem jedálneho lístka, motivačných tipov pre pohyb ponúkame aj spaľovače tukov, ako napr. Andropharmia Slim s certifikátom GMP. Lacné Lieky a tablety na chudnutie. V žiadnom prípade nebudete trpieť od hladu.

Predaj doskových a kartových hier, hlavolamov a rébusov, stavebnice LEGO a LaQ, drevených a magnetických hier a hračiek.

Sprostredkovanie veľkoobchodu zastúpenie Veľkoobchod a maloobchod; oprava motorových vozidiel

KIPP CZ s.r.o. sa špecializuje na ovládacie prvky, normované diely, upínaciu techniku a ich špeciálne riešenie.

ETIMAX s.r.o. sa špecializuje na výrobu a dodávku samolepiacich etikiet, mobilných terminálov, snímačov, karbónových pások, tlačových hláv, termotransfer tlačiarní a ďalších technológií.

SWISSGREEN ALFA s. r. o. sa zameriava na dovoz a predaj strojov pre stavebníctvo, vysokotlakových komponentov a pracovného oblečenia.

Chocolate Hill s.r.o. sa zameriava na výrobu čokolády a čokoládových výrobkov metódou Bean to Bar. V sortimente je možné vyberať BIO tabuľkové čokolády, na váhu, orieškové krémy a čokoládové darčeky.

Radim Svoboda prevádzkuje opravovňu a čistiareň odevov, predáva pelechy pre psov, chovateľské potreby, molitanové dosky a zvyšky látok.

PEČIEME INAK s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj sladkých tort a dezertov.

Internetový predaj fairtradovej kávy, čajov, čokolády, kakaa, vína, sušeného ovocia a orieškov, cukru. Možnosť osobného vyzdvihnutia zakúpeného tovaru. Veľkoobchod aj maloobchod. Všetky zisky z predaja pomáhajú financovať činnosť neziskovej organizácie NaZemi.

Velkoochod, maloobchod spojovacieho materiálu. Kovoobrábanie, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámočnícke práce. Galvanizácia kovov.

Spoločnosť WITHUP, spol. s r.o. ponúka české aj zahraničné pivné špeciály. Fľaškové, sudové pivo, ktoré produkujú menšie aj rodinné pivovary. Ponuka nemeckých pív, nealkoholické pivá, ochutené pivá. Adresa: Brno, Moldavská 11.