Internetový obchod s bižutériou. Predaj korálok a komponentov na výrobu šperkov a bižutérie. Možnosť nákupu v kamennej predajni.

Antikvariát vykupuje knihy, pohľadnice, starožitnosti, mince a medaily.

Spoločnosť PKZ Keramika Poštorná a.s. sa zaoberá výrobou a predajom záhradnej a stavebnej keramiky. Zameriavame sa aj na zákazkovú výrobu keramiky. Medzi naše produkty patria okrem iného aj komínové vložky a chemická kamenina. Medzi naše produkty patria v prvom rade záhradná keramika. Tieto výrobky sú mrazuvzdorné a môžete ich nechať vo ...

Predaj domácich potrieb, dekorácií pre dom aj záhradu, elektrospotrebičov, elektromateriálu, spojovacieho materiálu, náradia, záhradných potrieb.

Kamenná predajňa a internetový obchod s látkami. Predaj bambusových a bavlnených úpletov, teplákoviny, viskózového a športového úpletu, nápletov, softshellu.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Krabičková diéta: - zdravé chudnutie až do domu - pôsobnosť Česká a Slovenská republika.

Veľkoobchod, predaj, zásobovanie: -kancelárske potreby (pre kanceláriu) -školské potreby značky MAPED, všetko pre školákov -lepiace, korekčné potreby UHU, KORES a ďalšie -písacie a rysovacie potreby PARKER, PILOT, WATERMAN, ROTRING, LAMY, MONT BLANC -flip charts, biele a korkové tabule -rezačky, skartovačky -kalkulačky -papier ...

Butik, predaj, e-shop oblečenie Českej ručnej výroby, Poľska, Turecka a Talianska (blúzky, bundy, nohavice, legíny, šaty, svetre, saká, vesty, kabáty, tričká a ďalšie) Kozmetika - salón EN štúdio.

Internetový obchod s dojčenským a detským tovarom. Predaj autosedačiek, kočíkov, detského nábytku, potrieb na starostlivosť o dieťa a bábätká.

Biohack Planet s.r.o. sa zameriava na predaj doplnkov stravy, potravín, kozmetiky a čistiacich prostriedkov do domácnosti.

VK Pet s.r.o. sa zameriava na predaj krmiva, pelechov, hračiek, matracov a ďalších doplnkov pre psov.

Uncle Baker s.r.o. sa zameriava na výrobu amerického pečiva, jedná sa o hamburgerové hrčky, toastové chleby a hotdogy a predáva aj omáčky a mäso.

Mydekor s.r.o. sa zameriava na predaj kusových mydiel, mydlových kytíc, závesných ozdôb, sošiek a svietnikov. Predajný stánok spoločnosti sa nachádza v obchodnom centre Brno Olympia.

KOREK Wines, s.r.o. sa zameriava na riadené degustácie vína, školenia, vínny catering a predaj rôznych druhov vín.

Plantana s.r.o. sa zameriava na predaj okrasných rastlín, byliniek, zeleniny a drobného ovocia.

Arancio flora, s.r.o. sa zameriava na predaj rezaných a črepníkových kvetín, tvorbu zákazkovej, smútočnej, svadobnej väzby a rôznych doplnkov.

Prvky pre ukládku (kladenia) armatúr (armatúra, armatúry, armovanie) železobetónových konštrukcií (železobetónovej konštrukcie): -výstuž muriva MURFOR, výstuže lícového muriva, lícové murivo -oceľové, plastové dištančné prvky -betonové dištančné prvky. Prvky a príslušenstvo pre debnenia: -kruhové debnenie papierové (hladké, ...

MushGO, s.r.o. prevádzkuje e-shop, v ktorom predáva potreby a pomôcky na psie športy.

FLOW STORE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj obliečok, osušiek, prestieradiel a ďalšieho bytového textilu.

E-shop s konopnou kozmetikou. Predávame CBD oleje, kozmetiku, extrakty, kvety.

Internetový e-shop Berryse so sortimentom šitých výrobkov. Predávame Dámske a detské čiapky, zimné a funkčné čelenky, šatky a nákrčníky. nájdete u nás aj šité doplnky - kozmetické tašky a masky na spanie, odličovacie tampóny.

Kamenná predajňa s galantériou, látkami a šitými výrobkami. V Dielni u Hájkov zakúpite obrusy, patchworkové deky a vankúše, ale aj kabelky, puzdrá a peňaženky.