služby: -nakládání s odpadmi kategórie O - ostatné, kategórie N - nebezpečný Zvoz a výkup: Papier vystupujúci, plast, sklo, kovy Ďalšie služby: -odvoz komunálnych odpadov, bio odpadov -odvoz triedených odpadov, -dotřiďování odpadov -kontejnerová doprava do hmotnosti 25 ton. -prenájom kontajnerov -likvidace čiernych skládok Cestná ...

Výroba šitých a háčkovaných potrieb pre bábätká. Internetový obchod s hniezdočkami, vankúšikovými mantinelmi, zavinovačkami, dečkami, vankúšikmi a zaspávačkami.

Výroba: - textilný tovar - bytová a stolové konfekcie - preosievať na prešívacím stroji Ecomat v šírke materiálu 240 cm - veľkosť vzoru až 30 cm - šitie bytového textilu na zákazku a vysekávanie na mostové stroji Výroba, šitie kožená a textilná galantéria, rôzne druhy kábel, kabeliek, kabelka, batohy, opasky.

predaj vína možnosť degustáciou v prezentačnom pivnici s občerstvením a odborným výkladom, cimbálovkou

Internetový obchod s kvalitnými kozmetickými produktmi kórejskej kozmetickej technológie pre starostlivosť o pleť. Predaj pomôcok pre kozmetické salóny.

Výroba, predaj: -vinařství -vinný pivnica -výroba vín -predaj vín. -degustace vína do 20 osôb.

Veľkoobchod, veľkosklad: -pivo - sudové aj fľaškové (sudová aj fľašková) liehoviny -cigarety - akékoľvek -cukrovinky -nealko nápoje -limo -pochutiny -alkohol. Požičiavanie pivných píp. Do 30km je rozvoz tovaru zadarmo.

Maloobchod: -second hand -značkový tovar -kvalitný tovar -poškodený tovar Najväčší predajca secondhandu.

Adriena Korábková prevádzkuje kaviareň a rumotéku Adrinela Cafe s detským kútikom a Wi-Fi zdarma

Karolína Čejková prevádzkuje kožušníctvo a zameriava sa na opravy a prerábky kožušinového tovaru, kožušín a čistenie.

Helena Sokolová sa zameriava na poskytovanie kozmetických služieb pre psy a mačky a na predaj krmiva a chovateľských potrieb.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Príprava a ...

Predaj, sklad, veľkoobchod, maloobchod: -autobaterie, príslušenstvo -autoelektro materiál -autochemie -Autokozmetika -kompletných sortiment -gufera, manžety, O krúžky (pre strojárstvo, automobily, poľnohospodárske stroje, stavebné stroje) -hadica, skrutkovanie -klínové remene -priemyselné plyny -ložiska -Zariadenia na údržbu, mazanie a ...

Veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - pneumatiky - poľnohospodárske pneumatiky - protektory - duša - disky.