Veľkoobchod - šperky prstene, náušnice, prívesky, náramky

Internetový predaj potrieb a krmív pre psy aj mačky. Eshop.

Horniacky Šenk Prevádzkujeme súkromný pivovar so záhradkou a ochutnávkou rôznych značiek piva. Wifi.

Predaj tovaru pre psy, mačky a hospodárske zvieratá. Ponúkame krmivá pre psy a mačky, kŕmne zmesi a chovateľské vybavenie.

Predaj - smaltované náušnice, paličkované výrobky, tkané a plátené tašky. Výroba - tkané a plátené tašky, paličkované výrobky, tričká s veselými motívmi, tričká s veselými motívmi.

Predaj: -prípravky na manikúru -gély -umelé nechty -nechtové ozdoby -olejové ceruzky.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj olejov či mazív a náhradných dielov.

Predaj: -najrôznejšie elektroniky -mobilné telefóny -tablety -príslušenstvo (gadgety) -hračky, -autopríslušenstvo- -HW súčiastky, atď. Za najlepšie ceny. Všetok tovar doručíme úplne zadarmo!

Internetový predaj dámskeho oblečenia a doplnkov. E-shop. Jedna najširších ponúk dámskeho oblečenia Najlacnejšie ceny v SR.

Zámočníctvo, nástrojárstvo Stolárstvo, podlahárstvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich ...

Akvaristika. Maloobchod, predaj: -krmivo pre ryby, hlodavce, vtáctvo, mačky psy -papagáje, ryby, škrečky. Kompletné vybavenie akvárií: -rastliny, filtre, liečivá. Maliarske potreby. Údržba. Poradenstvo

Dovoz, predaj textilný metráž z Dubaja. Ponúkame bavlnu a hodváb.

Veľkoobchodný predaj akváriových rybičiek.

Stavebná spoločnosť. Stavebná, projekčná činnosť. Stavebný dozor. Internetový predaj, e-shop: -dámske, pánske oblečenie, odevy -módne doplnky.

Predaj: -pivotéka -vinotéka -delikatesy.

Vinárstvo a pálenice. Predaj: -pálenky -víno.