Hypermarket INTERSPAR. Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.

Maloobchod, predaj, poradenstvo: -potreby pre stavbu, dom*, dielňu, domácich majstrov a záhradu: -železiarsky tovar -osvetlenie, svietidlá (interiér, vonkajšie) -stavebniny -sanitárna keramika -vodovodné batérie -schody (drevo) -dverné, okenné kovania (kľučky) -farby, laky -tapety -podlahové krytiny ...

Predaj: - potreby pre domácich majstrov - domáce potreby - záhradnícke potreby.by - vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis. Zákaznícka linka: 841111135

Predaj: - potreby pre domácich majstrov - domáce potreby - záhradnícke potreby.by - vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis. Zákaznícka linka: 841111135

Maloobchod, predaj, e-shop: - dámske oblečenie - pánske oblečenie. Prevádzkareň: Rybnicka 117, 634 00 Brno

Predaj, e-shop: - plastikové modely - autá, lietadlá, bojová technika.

Predaj - medené šperky Výroba - medené, drevené a kožené šperky, strieborné šperky, darčekové predmety.

Predaj - sviečky - krabice na zákusky - prianie k narodeninám a výročiu - písacie a kancelárske potreby - alkohol - bonboniéry - tabak - cigarety - vodné fajky - zábavná pyrotechnika. Kopírovanie čiernobielo A4 Tlač čiernobielo A4.

Mäsiarstvo. Výroba, spracovanie a konzervovanie - mäso.

Internetový obchod - pánske a dámske odevy štýl punk, emo, rock, metal, gothic, hardcore. Predaj - pánske a dámske odevy štýl punk, emo, rock, metal, gothic, hardcore.

Svadobný salón. Svadobné a spoločenské líčenie - vizážistika Predaj a požičovňa - svadobné šaty - spoločenské šaty - svadobné doplnky.

E-shop, internetový obchod s farbami a doplnkami pre maľovanie na telo, maľovanie na tvár, maľovanie na tvár, Bodypainting, Facepainting a Body Art .

Dodávka: -spotrebné materiály -etikety -termotransferové pásky.

Predaj: -esencia -ochucovacie pasty -krémy -polevy -pomôcky pre cukrárov. E-SHOP.

Predaj, eshop - čisto prírodné bylinné doplnky stravy.

Výroba, dodávka, predaj: -ofsetové vlhčiace textilné poťahy pre vlhčiace a prenášacie valce hárkových aj kotúčových ofsetových strojov českej výroby (ROMAYOR, DOMINANT, POLLY) a tiež pre rôzne typy ofsetových strojov zahraničných výrobcov. Typy poťahov: -plyšový -slučkový -hladký -zmršťovacia.

Internetový obchod s chovateľskými potrebami pre papagáje, Chovateľská stanica - papagáje.

Internetový obchod - modelárske potreby - vybavenie pre airbrush Internetový obchod - modelárske potreby - vybavenie pre airbrush.