Maloobchod, predaj: -zmiešaný tovar.

Naša spoločnosť STEINEX a.s. je dodávateľom tých najkvalitnejších potravinárskych výrobkov. Naším cieľom je udržať trvalý rozvoj dobrého mena Steinhauser a všetkých značiek a výrobkov s ním spojených. Prinášame časť svetovej stravovacej kultúry až do vášho domova. Olivový olej, olivy a ďalšie vybrané produkty stredomorskej stravy. Olivový ...

Vinárstvo. Darčekové vína. Etikety, obaly na víno.

E-shop sa špecializuje na zaujímavé a štýlové predmety. Medzi tovarom sa objavujú najviac netypické darčeky, ale aj rôzne vychytávky, známe ako gadgety. Samolepky na auto, darčeky s vlastnou potlačou, alebo originálne zapaľovače.

Internetový obchod, e-shop všetko pre dieťa - autosedačky, kočíky, detský nábytok, hračky, detské oblečenie.

Veľkoobchod, maloobchod, rozvoz: -náhradné diely, potreby, vybavenie pre pneuservisy, pneuservisov -duša do osobných a nákladných automobilov, motocyklov aj pre poľnohospodárske stroje -materiály na opravy duší, pneumatík, ventily a diskové matice -záhradná technika STIGA, WOLFGARTEN, OREGON -predaj + servis marec-september.

Strojárska výroba: -obrábané rotačné diely (slimáky pre extrudery, hriadele, čapy..) -ozubené diely (ozubené kolesá, prevody..) -frézované diely -oceľové valce pre gumárenský, textilný a papierenský priemysel -sústruženie, brúsenie, frézovanie, vŕtanie. Nestrojárenská výroba: -výroba extrudovanej gumy -vytlačované gumové profily a tesnenia ...

Predaj olečení, skate, snow pre deti. Street oblečenie, doplnky, obuv.

Predaj detského použitého textilu. V našom kamennom obchode nájdete luxusný použitý textil z Anglicka -nájdete tu oblečenie rôznych svetových značiek ako je napr. Next, Gap, George, H&M, C&A, Cherokee a mnoho ďalších.

Výroba, predaj: -drevené obaly -podlahy -jednoúčelové palety -palety EUR (europalety). Predaj: -rezivo.

Vinotéka: sudové vína, vybrané fľaškové vína moravských vinárov a doplnkového sortimentu.

Internetový obchod, e-shop: - knihy.

Predaj, e-shop plienok, a potrieb pre hygienu pre deti.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - kozmetika pre psy a mačky: - šampóny, balzamy, oleje, spreje, púdre na srsť - kvapky, vitamíny - hrebene, kefy, nožnice, kliešte pre psov - gumičky, mašle - vodítka, obojky - hračky.

Pivovar. Predaj piva. Pivo dodávame v sudoch s objemom 15, 30 a 50 litrov, v PET fľašiach s objemom 1, 5 litra.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - upomienkové a darčekové predmety so športovou aj inou tematikou - športové poháre a trofeje - medaila - diplomy.

Špecializovaná predajňa dámska spodná bielizeň a plavky, Zastúpenie značiek: Lise Charmel, Primadonna, Marie Jo, Marlies Dekkers, Simone Peréle, Lisca, Anita, Luna, CASS luxusné Shapewear, Sunflair, Opera, Magistral, aguaclara, Rebeca swimwear.