Vyrábame a dodávame všetok spotrebný materiál pre zapisovacie prístroje tuzemskej i zahraničnej výroby: -perá -bodovacie hlavičky -farbiace pásky -registračné papiere -Atramenty -špeciálne tlačenej hlavy.

Rytecká práca Zlatníctvo a klenotníctvo.

Veľkoobchod, predaj: -potraviny -poľnohospodárske produkty, mak, rasca, sezam Autodoprava do 3, 5t.

Technická služba požiarnej ochrany: - požiarna ochrana a bezpečnosť práce. Oprava, revízia: -hasiace prístroje -požiarne hydranty. Predaj: - hasiace prístroje - požiarna hadica - tlakové spojky. Projektovanie k bezpečnosti stavieb.

Maloobchod, predaj: - drogéria - parfumérie.

Predaj dojčenských potrieb, príkrmy, výživa, kaša, oblečenie, plienky.

E-shop. Predaj prírodnej kozmetiky z Aloe vera, krémov aj parfémov.

Výroba športové, pracovné a firemné oblečenie pre širokú oblasť. Zaisťujeme firmám odevy, kedy sme schopní vyrobiť zákazku, podľa firemných farieb, návrhu strihu, potlače aj výšivku loga firiem.

E-shop psieho salónu VIKY. Zaoberáme sa úpravou a strihaním psov. Predaj kvalitných kozmetických prípravkov pre vašich psích miláčikov a potrebami na strihanie psíkov.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - hračky z potlačeného plechu, prípadne z plechu s povrchovou úpravou práškovou farbou.

Výroba, predaj, servis: -kľúče všetkých druhov -vložky FAB, Mul-t-look, Guard -systém generálneho kľúča -bezpečnostné a interiérové kovanie -zámky, trezory. Núdzové otváranie bytov, trezorov a vozidiel. Servisné stredisko FAB. Pobočky: Česká 6, OD Vágner Tel: 542 218 615

Internetový obchod, e-shop. Dámska kozmetika, pánska kozmetika, prostriedky do práčky, prípravky do umývačky, čistiace prostriedky, zrnková káva a bezpečné hračky. Lacná doprava alebo doprava zadarmo, všetko skladom!

Internetový obchod - široký výber kvalitných posteľných výrobkov, ako sú prestieradlá alebo obliečky z materiálov bavlna, damask, flanel alebo satén, froté prestieradlá a jersey či plátená posteľná bielizeň.

Zháňate kúrenára? Potrebujete vykonať revíziu alebo opravu kotla či radiátora? Firma Jan Holešovský od roku 1992 pôsobí v obore voda, kúrenie, plyn a ponúka tak dlhoročnú prax, skúsenosti a kvalitne odvedenú prácu. Vykonávame kompletné plynoinštalačné a kúrenárske práce, servis a výmeny plynových kotlov, výmeny radiátorov ústredného kúrenia, ...

Čistiareň peria Výroba - vankúše a prikrývky plnené perím - vrátane odvozu a dovozu Šitie vankúšov a prikrývok - vrátane odvozu a dovozu Výroba - vankúše a prikrývky plnené perím - vrátane odvozu a dovozu.

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - drogéria, šport, darčeky pre deti, dospelých, tašky, batohy....

Galvanické pokovovanie - galvanizácia: -zinkovanie -dekoratívne chrómovanie -niklovanie -cínovanie -fosfátovanie -čiernenie -medenie -omieľanie. Elektrochemické leštenie nerez ocele. Veľkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál -čapy, kolíky, klince -matice, napínače, perá, podložky, podložka -skrutky, skrutky, zátky, ...

Výroba a vývoj obalov z hladkých a vlnitých lepeniek pre široké spektrum použitia s možnosťou ďalšieho zušľachtenia - potlače, lakovania, razby, laminovania.