Štúdio bytového textilu. Predaj - tapety na steny - bytová kozmetika - tieniaca technika - rolety aj rímske - japonské steny - vertikálne žalúzie - garniže a závesné systémy (vrátane úpravy na mieru) - bytové dekorácie - bytový textil - záclony.

Výroba - pergoly - prístrešky pre autá - skrine - komody - postele s úložným priestorom - písacie stoly - detské izby - kuchyňa - búdky pre chovateľov vtáctva - kuchyňa vrátane vybavenia. Chov Mníškov.

Výroba, spracovanie, predaj: -potravinárske a poľnohospodárske výrobky všetkého druhu. Nákup, predaj strojnotechnologických zariadení. Montáž, oprava, údržba: -elektrické zariadenia.

Veľkoobchod, predaj: -detský, dojčenský textil.

Veľkoobchod, e-shop: - bižutéria - vlasové doplnky - drobná drogéria

Predaj: -značkové ekologické nákupné tašky.

, Predaj: - kľúče, autokľúče - zámky

Liečivé byliny a zdravá výživa. Predaj: -liečivé byliny -zdravá výživa - viac ako 200 sypaných liečivých rastlín a ich zmesí - pravé čierne, zelené a biele čaje...

Ponúkame nápoje so zmesou výťažkov z ovocia a exotických drevín, vínne octy so základom červeného a bieleho vína. Predávame vodky, liehoviny, destiláty, likéry a ďalšie.

Veľkoobchod, maloobchod, výroba: -bezpečnostné tabuľky plastové, smaltované -bezpečnostné samolepky -tlačopisy a dokumentácia BOZP -bezpečnostné plagáty, -ohraničujúce pásky, -štátne znaky SR** -pracovno-právna literatúra. Výroba: -tabuľky a samolepky na zákazku, -internetový obchod.

Výroba a predaj - kŕmne zmesi - chovateľské potreby krmítka pre hlodavce sadrové, rebríčky pre hlodavce a vtáctvo, domčeky pre hlodavce a vtáctvo.

Veľkoobchod -metrový textil. Zákazková výroba oblečenia pre firmu, tím. Výroba oblečenia firemného, reklamného, tímového oblečenia, tričká, polokošele, mikiny, košele, oblečenie pre hostesky, oblečenie pre motošport ai. Vyrábame oblečenie na zákazku. Návrh, potlač, výšivka. Výroba materiálov. Služby: -pojazdná reklama -reklamné auto a ...

TRUCK - RC MODELS. Predaj RC modelov.

Predajňa zmiešaného tovaru: - drogéria - kozmetika - potraviny.

Požičovňa šiat, požičovňa kostýmov, svadobných a spoločenských šiat.

Predaj: -zásielkový maloobchod. -výber, rozosielanie papierových prianí, pohľadov a blahoželaní.

Veľkoobchod: Plastové obaly Plastové vrecia Plastový riad

-Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu, výroby a služieb v rozsahu nevyžadujúcom oprávnenie podľa osobitných predpisov -Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti

Výroba: -plastové nádrže, nádrže, vodomerné šachty, kade -bazény -darčekové a dekoračné výrobky -plastové kúpacie a záhradné jazierka -plastové kvetináče a kvetináče -nádoby na fontány, -plastové obaly - krabičky, dozy