Výroba - svadobné torty - cukrovinky na zákazku - svadobné koláče - cukrovinky.

Cukráreň s kapacitou 25 miest, vonkajšia záhradka pre 20 osôb. Výroba: -studená kuchyňa -obložené misy, chlebíčky, studená kuchyňa pre menšie akcie- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákuskov a tort, koláčiky, na objednávku.

Pivnica Vranovská Teplé a studené jedlá po celý deň poludňajšie menu alkoholické nápoje nealkoholické nápoje sledovanie športových prenosu na veľkoplošnej TV

Ponúkame prepravu osôb aj nákladov do maximálnej hmotnosti 1 t.

Pražiareň kávy. Ponúkame kávové odrody z Južnej Ameriky, Afriky a Indonézie. Zaisťujeme kávový servis pre firmy a kancelárie.

Predaj - podlahové a stenové vykurovanie od firmy Rehau. Napojenie vykurovacích telies, vodoinštalačné systémy, poradenstvo, školenia a zapožičiavanie náradia.

Predaj krmiva pre psy a mačky. Chovateľské potreby. E-shop.

Predaj a internetový obchod - čiarové lasery na píly, kátre a nožnice - laserové ukazovátka - bodové a krížové lasery - ukazovátka - laserové moduly.

Autorizovaný predajné a servisné centrum DEVELOP pre Českú republiku. Tlačiarne, farebná tlač, vysokorýchlostná tlač, čiernobiela tlač. E-shop.

Bazár - dojčenské potreby kočíky, chodítka, postieľky.

Výroba, zámočníctvo, nástrojárstvo: - zámky - kovanie.

Výroba kozmetiky so zameraním na opaľovacie krémy a pleťové mlieka.

Maloobchod, predaj: - dámska značková konfekcia - dámske kostýmy, šaty, saká, kabáty a plášte k spoločenským udalostiam - business kostýmy, móda do práce, úradov, súdov či kancelárií.

Boutique Matýsek. Predaj dámskych odevov.

Predaj, maloobchod, hobbymarket: -stavebné potreby -potreby pre domácich majstrov -potreby pre remeselníkov -potreby pre záhradkárov

Pekárstvo. Domáce vianočky, koláče, šišky, lúpačky, cereálne pečivo, rožky, kaiserky, chleby, croissanty.