Výroba z plastickej hmoty technológiou vstrekovaním. Lisovňa plastov. Záhradkárske výrobky, domáce a kancelárske potreby, technické výrobky. Vyrábame na vstrekovacích lisoch. Vstrekovacie lisy Arburg 40-500 ton. Zaistíme kompletný servis pre nový výrobok od návrhu výrobku po výrobu formy. Vykonávame kompletizáciu a balenie výrobkov, ...

Rodinné vinárstvo: -vinárska výroba -víno - predaj Hlavné odrody: -Muller Thurgau, Veltlínske zelené, Irsai Oliver, Muškát moravský, Neuburské Svätovavrinecké, Cabernet Moravia, Modry Portugal.

Zaistenie a spracovanie projektovej dokumentácie -montáže a uvedenie do prevádzky -odborný servis -pravidelné kontroly prevádzkyschopnosti -elektrickej požiarnej signalizácie na území celej SR. Rytectvo. Vykonávame rytie (gravírovanie) do kovových aj nekovových materiálov tuzemských i zahraničných dodávateľov. Výroba - firemné tabule, ...

Cukrárstvo a pekárstvo. Sladkosti na oslavy, svadby, konferencie či večierky

Cukrárska výroba. -drobného svadobné cukroví, svadobných koláče -svadobné torty.

Internetový obchod -darčeky pre deti -hračky -detské oblečenie.

KOMPLEXNÉ RIEŠENIE HYGIÉNY Spoločnosť je držiteľom certifikátu akosti ISO 9001:2001 s platnosťou do roku 2010. Import, veľkoobchod, distribúcia, predaj, poradenstvo, projekty, zaškolenie, servis, technologické, sanitačné postupy: -čistiace prostriedky, upratovacie stroje, čistiaca a upratovacia chémia -hygiena potravín, textilu, kuchynská, ...

Predaj, distribúcia: - turistické mapy a materiály - mapy a atlasy územia Českej republiky aj zahraničia - automapy a autoatlasy SR i zahraničí - mapové publikácie a sprievodca - školské zemepisné a dejepisné atlasy a nástenné mapy - zemepisné tabule - orientačné plány českých a zahraničných miest.

Záhradné centrum. Predaj: - kvety - okrasné dreviny, ihličnaté aj listnaté - trvalky - balkónové rastliny - vodné rastliny - rezané kvety - sezónna väzba (dušičky, vianoce a pod.) - izbové rastliny - bonsaje ai. V záhradnom centre nájdete široký sortiment substrátov, hnojív, keramiky, záhradného nábytku, fólií na jazierka, ...

Predaj: - izolačné materiály - komponenty pre vzduchotechniku a klimatizačné systémy - ohybné hadice - plechy

E-shop: - prestieradlá - obliečky, obliečky pre deti - písacie potreby, púzdra - osušky - deky, vankúše - batohy

Predaj: - zmiešaný tovar - potraviny

Ponuka finančného poradenstva.

Predaj, e-shop: -kvalitné kusové aj metrážne záclony a závesy -matrace (latexové, sendvičové, penové a pružinové) -dizajnové doplnky do bytu -záhradné krby -nábytok, detský nábytok -tapety. V ponuke nájdete výrobky vyrobené v EÚ, ale aj výrobky z českej produkcie.

Internetový obchod s outletovým módnym oblečením. Dámska, pánska móda.

Náš pneuservis vám ponúka rýchly a lacný servis. Veľkoobchod s novými aj mierne ojazdenými pneumatiky vo všetkých rozmeroch. Kompletné opravy pneumatík a diskov.

Predaj: - kvety - darčekový tovar - dekorácia a dekoračný materiál - bižutéria a módne doplnky

Zlatníctvo a klenotníctvo Predávame snubné prstene, briliantové šperky, strieborné a zlaté šperky, české granáty. Vyrobíme na zákazku šperky a snubné prstene. Vykonávame opravy všetkých typov šperkov a čistenie ultrazvukom, striebrenie, rhodiovanie a pozlátenie aj devocionálií.

Výroba: -ručne zdobený perník rôznych tvarov a veľkostí podľa priania zákazníka. Súčasne vyrábame orientálne cukrovinky - kokosové hrče, dúhové kokosy a sójové tyčinky.