Predaj, e-shop: - hygienický tovar - papierové uteráky - toaletný papier - čistiace prostriedky - mydlá - dávkovače a zásobníky

Predaj bytový textil. Predaj spodná bielizeň, župany, košieľky, pyžamo, plavky. Fitness oblečenie.

Činnosť: - literárna tvorba - vydávanie a predaj kníh - organizovanie besed

Predaj, e-shop: - futony - tatami - postele, sofa

Veľkoobchod, e-shop: - nábytkové kovanie Hettich - komponenty pre stolársku výrobu

Predaj: - pracovné odevy - ochranné pracovné pomôcky - drogéria - kefársky tovar Šitie pracovných odevov na zákazku, vyšívanie loga.

Činnosť: - organizácia zážitkových akcií (pod názvom Roadgasm) - blog - fotenie áut

Pneuservis. Predaj pneumatík za internetové ceny.

Výroba, predaj: - ochranné pracovné pomôcky - pracovné odevy

Predaj sklo na víno, someliérske sady, predaj sudové, šumivé a portské vína, pochúťky k vínu. Predaj - darčekové predmety.

Zariadenie a vybavenie firemných interiérov na kľúč.

PIANO-FORTE Predaj, ladenie, oprava, doprava a sťahovanie -použitá a repasovaná pianína (pianino) -klavírové stoličky -metronómy a notový materiál. Služby: -poradenstvo -ladenie (ladič) pianín a klavírov -doprava a sťahovanie. (Hudobné nástroje, piano, piana). Zapožičanie (požičovňa) piana na kultúrne akcie.

Služby: - kozmetické, kozmetika: - líčenie - epilácia - masážne, masérske, masáže - manikúra - pedikúra. Predaj: - kozmetika. Možnosť využitia odborných poradenských služieb.

Predaj - módne doplnky - dámske, pánske oblečenie - bielizeň - detské oblečenie - pančuchový tovar.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - ak hľadáte nové nástenné hodiny alebo len spôsob, ako oživiť interiér svojho domova, navštívte náš internetový obchod, v ktorom nájdete - designové nástenné hodiny, hodiny do kuchyne, do detskej izby, nalepovacie nástenné hodiny.

Nakupujte online, e-shop, eshop z pohodlia domova dámske, pánske a detské oblečenie a doplnky. Objednávajte ešte dnes šaty, košele, tričká, mikiny, svetre, nohavice, bundy, pančuchy, bielizeň, plavky, topánky, kabelky, šperky a ďalšie. Väčšina tovaru na sklade! Odosielame do 48 hodín!

Cukráreň: -výroba a predaj cukroví, tort, zákuskov, vianočných a ďalších sviatočných cukroviniek, vdolčekov ale aj chlebíčkov. Ponúkame veľký výber. Vyrábame všetky sladkosti aj pre diabetikov.

Lahôdky. Výroba chlebíčkov. Domáce buchty a múčniky Chlebíčky Minichlebíčky Obložené misy Bagety Domáce buchty a múčniky Obložené pečivo Šaláty Nátierky Teplé nápoje Záviny Dovážané sladkosti Ďalšie lahôdky Otváracia doba Po-Pi: 6:30 - 18:30 So: 8:00 - 11:00 Nie: ZATVORENÉ

Česká výroba odevov aj na mieru, predaj: - detské oblečenie na voľný čas-jeans, soft schel, manšester, outdor... - nohavice pre štýle-Punk, Ska, Rok, Rokoko... - pracovné odevy-základné, s reflexným zdobením.

Predaj detskej obuvi a reflexných prvkov.

Potraviny Kučerová - Bala - predaj potravín, drogéria, denná tlač a darčekový tovar.

Predaj, dodávka: - zubné pasty, ústne vody, bieliace prípravky, starostlivosť o rovnátka, elektrické prístroje a dentálne prípravky.

Zámocká nefajčiarska reštaurácia Monâme