Výroba a predaj náramkov: - pre páry, mužov aj ženy - mnoho druhov sklade - úprava na mieru, expedície do 24 hod

Firma sa zameriava na pomoc ľuďom v oblasti zdravia a celkového životného štýlu: - profesionálne poradenstvo v oblasti redukcie váhy vrátane pravidelné kontroly - fitness a športové aktivity zamerané na tvarovanie postavy a účinné spaľovanie tukov - predaj špeciálnych výživových doplnkov

služby: - čistenie interiéru a exteriéru - vôňa do auta - výhodné sady - leštenie

Oprava, servis: -hudební nástroje -pianinové a krídlové mechaniky -opravy a výmeny klávesového obloženie -generálny opravy pián a pianín vrátane povrchu -zhotovení opradená basových strún do všetkých typov pianín a krídiel -ladění pianín, krídel, čembalo, cimbalov -opravy gitár -stěhování.

Veľkoobchod, maloobchod, internetový predaj, e-shop: -kancelárskych potreby Papier vystupujúci, písacie a baliace potreby -sešívačky, rezačky, dierovačky -náplně do tlačiarní, tonery, cartridge -drogerie.

Veľkoobchod, maloobchod: -materiál pre výrobu nábytku. Zákazková výroba: -kuchyňské linky -interiérový nábytok. služby: -doprava výrobkov zákazníkom -formátování -olepování ABS hrán. -predaj kovanie pre nábytkárov - Blum, FGV; spojovacie materiály - skrutky, spojovacie skrutky, krytky; kuchynské drezy Franke; brusivo a pílové ...

Autoskloservis: -NONSTOP 608262707 -predaj, montáž a opravy autoskiel pri splnení poistných podmienok zadarmo -vyřízení poistnej udalosti -tónování autoskiel -leptání VIN na autosklá -autosklo na všetky vozidlá. Pneuservis, motopneuservis: -NONSTOP 774262707 -motocyklová pneu -pneumatiky predaj, montáž a opravy -kompletné ponuka ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, autorizovaný distribútor olejov a mazív.

Priamy dovozca šafranu a šafránového čaju z Iránu. Na území SR ďalej vyrábame šafranovej delikatesy ako napr šafranový med, šafranový sirup, šafranovej drinky v BIO kvalite. Prevádzkujeme e-shop a veľkoobchod.

Darčekové obaly v módnych farbách a dekoroch. Darčekové krabičky, darčekové tašky, darčekové sáčky, darčekové a obalové papiere, viazacie stuhy, aranžérske potreby, obaly na víno - tašky na víno aj krabice na víno.

Eshop so značkovými hodinkami. Ponúkame kolekcia pre dámy a pánov od výrobcov Tissot, Festina, Esprit, Michael Kors, Armani, DKNY, Certina, Longines, Diesel, Zeppelin a mnoho ďalších za najnižšie ceny na trhu s dopravou zdarma na všetok tovar. Poskytujeme záručný i pozáručný servis.

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, predaj: - obaly - obalové systémy - fólia - pásky - HDPE a LDPE fólie - etikety.

Výroba: - obleky na mieru - košele na mieru - doplnky - kravaty, opasky.

Vytváranie dámskych a pánskych modelov na zákazku a poradenstvom. Atelier.

Veľkoobchod s vajcami: - predaj vajec, vaječných výrobkov, rastlinných olejov a majonéz.

Výroba a predaj potravinových doplnkov. Bylinný sirup Chance cesnak Ginkgo Kapsule pre ženy 40+ Olej z rýb multivitamín Co-Enzým Q-10 Kapsule na dobrú noc Švédske Byliny Zinok + vitamín C

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - potreby pre kuchára.

Ponúkame moderný spôsob krabičkového stravovania. Sústredíme sa na to, aby naše krabičky boli čerstvé, aby Vám chutili, pomohli vám zdravo a chutne jesť a ušetrili váš drahocenný čas, ktorý by ste inak strávili nakupovaním a varením. Všetko upravíme na mieru podľa vášho cieľa.

Predaj, eshop, showroom: -kontinentální postele -čalouněné postele -matrace -polštáře & prikrývky -podložky -povlečení -hotelový program.

Predaj, veľkoobchod: - alu misky, podnosy - kelímky - potravinárske obaly - fólia - vrecia, sáčky, tašky - technické obaly - baliaca technika.

Ponúkame Vám predaj marhúľ velkopavlovickej odrody pre priamu konzumáciu, zaváranie či konzerváciu. Taktiež ponúkame predaj mača na výrobu marhuľovej pálenky (marhuľovica).

Výroba. dodávka: - pozemné, zámorská balenie - priemyselné obaly

Maliarstvo, lakýrnictví a natieračstvo Zámočníctvo, nástrojárstvo -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť a športových potrieb -Koupě tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Zprostředkovatelská činnosť mimo činností taxatívne stanovených živnostenským zákonom