Pštrosí farma: - chov pštrosov - pštrosie mäso - pštrosie vajcia - prírodná pštrosie kozmetika - škrupiny zvláštne brošne a náušnice - zavádzanie chovu - špeciálna krmivá - vitamínové a minerálne premixy - poradenstvo pri príprave pokrmov a ďalšie.

Služby, výroba, predaj: -zabezpečení bytov a objektov -mříže, kovania vnútorné i vonkajšie -klíče. Dodávky, montáže, servis: -bezpečnostné dvere BEDEX.

Veľkoobchod, predaj: -komponenty pre nadstavby nákladných automobilov -náhradné diely -spojovacia technika. Výroba: -upínacie pásy.

Hodinárstvo -Opravy a údržba športových potrieb -Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom ďalšieho predaja a predaj

Vydavateľstvo: - darčekové, detské a duchovné knihy - kalendáre. Kníhkupectvo.

Vydavateľstvo: - darčekové, detské a duchovné knihy - kalendáre. Kníhkupectvo.

Vinárstvo, výroba: - víno, vína Vínna pivnica.

Vinárstvo, vinár: - výroba, predaj, distribúcia vína, víno, vín - vlastní 3, 14 ha viníc (1, 77 ha modrej a 1, 44 ha bielej odrody). - červené, biele vína - fľaškové, sudové víno - kategória vín - neskorý zber, akostné víno, kabinetné víno. - člen vinárskeho spolku VINITORES PALAVIENSIS Vínna pivnica, pivnica - ochutnávka, degustácia ...

Vinárstvo v centre Hlohovca. Vyrábame vína z hrozna našich vlastných viníc. predávame vína predovšetkým typu Rizlingy, Veltlínske zelené, Rulandské šedé, Rulandské biele, Chardonnay, Sauvignon a pod. Kúpite u nás aj archívne vína.

Predaj - matrac všetkých rozmerov - zdravotný matrac - antialergické matrace - kompletný súvisiaci sortiment - postele - rošty Výroba matracov atypických rozmerov Dodávka - kompletný súvisiaci sortiment - prikrývky - vankúše, ...

Stavebné materiály - dodávka, predaj: - Sadrokartónové profily a doplnky - Skrutky, hmoždinky a kotviaca technika - Textílie pre stavebníctvo a geotextílie - Nopové, izolačné a stavebné fólie - Opláštenie a sendvičové panely - Plechy a zvitky - Strešné fólie a doplnky - Expandovaný a extrudovaný polystyrén - Doplnky pre zateplenie - ...

Výkup: -použité palety-EURO, ŠTANDARD. Platba v hotovosti. Sídlo: -areál-nákladná stanica ČD**.

Výroba, predaj: - darčekového tovaru zo skla a keramiky - reklamné predmety Prenájom nebytových priestorov

Reštaurácia: - celkom pre 120 osôb -moderná kuchyňa, bar a jedáleň -stolovanie pre rodičov s deťmi. Pred reštauráciou je v letných mesiacoch otvorená príjemná záhradka. Predajňa + vlastná výroba fermentovaných údenín a predaj syrov. Vinotéka, predaj vína juhomoravských vinárov.

Príďte si pozrieť grily a udiarne na vlastné oči na našu predajňu v Brne. Poradíme vám s výberom najvhodnejšieho produktu aj jeho príslušenstva. Odporučíme, ako grily udržiavať, aby zostali v čo najlepšej kondícii čo najdlhšie a navrhneme vám osvedčené tipy, ako vaše umenie údenia a grilovania dostať na profesionálnu úroveň. Predaj grilov ...

Veľkoobchod: -nealkoholické nápoje. alkoholické nápoje

Predaj štýlového nábytku z masívu. Starožitný nábytok a starožitnosti.

Špecializovaný predaj papiera, pomôcok a materiálov na kreatívne tvorenie najmä z papiera. Scrapbookové materiály a pomôcky z celého sveta. Scrapbookové albumy, štvrťky, papiere, brads, stuhy, všetko na embossovanie, papierové i látkové kvietky, raznice a výsekové strojčeky, silikónové pečiatky, gumové (cling) pečiatky, pečiatkovacie farby, jednu ...

Naša spoločnosť sa zaoberá spracovaním širokej škály textilu vhodného ako do interiérov, tak aj do exteriérov. Spracovávame z veľkej väčšiny tovarov na zákazku. Sme schopní zhotoviť akékoľvek doplnky z textilu. Disponujeme ako šijacie dielňou, tak i dielňou čalúnickú.

Bytové štúdio: -bytový textil -záclony, obliečky, posteľné súpravy, prestieradlá -uteráky, osušky -obrusy, utierky -e-shop. Rozvoz tovaru po Brne zadarmo.

Spoločnosť Alprene s.r.o. zaisťuje účtovnícke služby pre zákazníkov z Brna a okolia. V rámci služieb vykonáva archiváciu dokumentov, daňovú evidenciu a poradenstvo.