Veľkoobchod s obalovým materiálom - nápojové tégliky - tégliky na kávu, tégliky na espresso, viečka na tégliky - podnosy pod kelímkami, miešadlá na kávu - plastový riad - obaly a boxy na jedlo - misky na šaláty - papierové obaly - tašky, vrecká a prírezy - BIO obalové materiál.

Pražiareň kávy, kaviareň, reštaurácia. E-shop - zrnková káva.

Výroba zateplenej psej búdy - psie búda pre malé i veľké plemená.

Firma AMABIENTE vyrába sviečky z palmového oleja. AMABIENTE to je ručná výroba a predaj kvalitných sviečok s originálnym designom. Vybrať si môžete zo širokej škály farieb aj tvarov. V predaji: - stolné sviečky - priestorové sviečky - vonné sviečky - darčekové balenie sviečok - vonkajšie sviečky - sezónne sviečky - svietniky.

Predaj: - oblečenie pre šport a voľný čas

Služby: - uvádzanie a presadzovanie výrobkov pre deti na ruskom trhu

Výroba obalov z hladkej a vlnitej lepenky, puzzle, leporela, pohľadnice, papierové vrecká, katalógy, kalendáre.

Maloobchod, predaj - matrace, rošty - spálňa, postele - sedacie súpravy - stoličky, stoly, konferenčné stolíky - obývací nábytok - detský nábytok. Výroba - nábytok na mieru - vstavané skrine

Výroba, rozvoz: - hotové jedlá - vegetariánske jedlá - obedy. Služby: - catering.

Internetový obchod, e-shop: - dámske oblečenie - dámska spodná bielizeň - kabelky

Dojčenské a detské oblečenie: dupačky, body, súpravy, mikiny, svetre, nohavice, župany, overaly.

ZVERIMEX-KRMIVA VŠETKO PRE VAŠE ZVIERACIE MAZLIČKY A POTREBY NA RYBÁRENIE. Ponúkame chovateľské potreby pre psy, mačky, vtáky, drobné hlodavce ktoré by mal správny zverimex ponúkať. Pre rybárov tu nájdete všetko potrebné na rybárčenie. Na našich stránkach nájdete bohatú ponuku krmív, maškrty, hračiek a každodenných potrieb pre Vášho maznáčika. Pre ...

Export, import, logistika - papier - papierenský tovar

Predaj - kvety - záhradnícke potreby - kvetinové väzby Záhradníctvo Mostky - letničky, trvalky - okrasné kríky, stromčeky - balkónové rastliny tel. 777 490 240 (kvetinárstvo, Dlhá 168, Kaplice) tel. 380 743 018 (záhradníctvo Mostky) tel. 777 141 050 (veľkoobchod)

Maloobchod: -drogéria -športové potreby -hračky.

Výroba: -ručné náradie -nástroje na ohýbanie, ťahanie a delenie kovov -meradlá, meracie pomôcky. Predaj: -priemyselný, železiarsky tovar -elektro -brúsne, rozbrusovacie kotúče -meracie prístroje -ručné, motorové náradie, nástroje. Poradenstvo v oblasti náradia a nástrojov.

Maloobchod, predaj, internetový predaj, e-shop: -všetko pre mamičky a bábätká -dojčenské, novorodenecké aj batoľacie potreby

Výroba a predaj: -kompletné odkvapové systémy -meď Cu -titánzinok TiZn -pozink -farebné odkvapy -komponenty pre automobilový priemysel, obytné prívesy, -kovové nábytkové diely -systémy pre skladovanie -páternosterové skrine, pojazdné regály -kovové strechy a opláštenie budov.

Veľkoobchod, predaj: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje

Predaj: - náradie - spojovací materiál - zámky, stavebné kovanie

Činnosť: - kozia a ovčia farma Výroba: - ľanové odevy Cvičenie: - jóga