Predaj krmív a kvetov vo dvore - Kateřina Kusáníková sa zaoberá predajom krmív, kvetov a dekorácií. Predaj krmív pre hospodárske a domáce zvieratá, predaj kvetín a dekorácií. Sezónna predajňa sadeníc. Výdajňa balíčkov Zásielkovňa, PPL, DPD, Uloženka, WEDO. Nájdete nás na adrese nám. Bratia Čapkov 1128/1, České Budejovice 7.

Služby: -upratovacie práce -pre firmy, podniky, úrady, banky. Čistiace stroje: -upratovacie, čistiace, vysokotlakové stroje, umývacie automaty, drhnúce stroje, vysávače. Predaj: -čistiace prostriedky -hygienické potreby TORK -priemyselné papierové utierky TORK -utierky z netkanej textílie TORK.

Predaj, e-shop: - hygienické potreby - uteráky, utierky - toaletný papier - mydlá, peny, krémy - dávkovače - hotelová kozmetika - upratovacie prostriedky - priemyselné utierky - mopy - vrecia, vrecká

Zákazková výroba tort. Možnosť upečenia bezlepkovej alebo bezlaktózovej verzie torty. Pečenie zákuskov, rolád, makrónok, rolády, rezy, tégliky, cupcakes.

Spoločnosť Lenka Drnková - Raj šikovných ručičiek ponúka predaj látok, výplní, výstuh, vlny, korálikov a iného sortimentu na tvorenie. Náš podnik je rajom pre všetkých ľudí, ktorí potrebujú tie správne veci na vyrábanie a realizovanie svojich nápadov. Sídlime v Strakoniciach v ulici Bezděkovská, kto má radšej výber v pokoji z domova navštívte ...

Svadobný salón Sára so sídlom v Jindřichovom Hradci ponúka od roku 2009 požičovňu svadobných a spoločenských šiat, vrátane svadobných doplnkov a dekorácií. V našom salóne si vyberiete z veľkého množstva svadobných šiat, podľa vašich požiadaviek. Súčasťou ponuky sú aj pánske obleky a spoločenské šaty nielen pre dievčatá a ženy, ale aj pre ...

Internetový obchod, eshop, predaj: - kreatívne potreby - pohľadnice s rôznou tematikou - filatelia - poštové známky, krabičky a albumy - obálky, listové sady, blahoželania.

Spoločnosť dm drogérie markt, s. r. o., je zameraná na maloobchodný predaj drogistického a ďalšieho sortimentu.

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo ...

Ekofarma prevádzkovaná Terezou Langovoú sa nachádza v prekrásnom prostredí Českej Kanady. Zaoberáme sa chovom kôz a predajom výrobkov z kozieho mlieka. Zakúpiť si u nás môžete kozie syry, tvaroh a samozrejme tiež mlieko. Farma, ekofarma, chov: - kozy - produkty ekologického poľnohospodárstva - kozie syry, žervé, mlieko. Ďalšie služby: - ...

Internetový obchod s výrobkami zo zlomkov prírodných minerálov. Predaj stromčekov šťastia v 3 veľkostiach s podstavcom z mramoru. Ručná výroba náramkov s minerálmi.

Zlatníctvo, predaj a opravy hodiniek.

Služby: - prevíjanie papierových rolí - rezanie papiera

Predajňa skla a porcelánu. Maloobchodný predaj: - skleneného tovaru - keramika, keramiky - porcelánového tovaru - darčekového tovaru.

kompletnú správu IT - správu serverov, pracovných staníc a ICT infraštruktúry inštaláciu, správu a zabezpečenie sietí Návrh a inštaláciu bezdrátovách sietí Systémy pre zálohovanie outsourcing IT či ich prvkov outsourcing jednotlivých činností správy IT podpora užívateľov Inštaláciu a správu kamerových systémov Ochrana a zabezpečenie ...

predaj - pánske oblečenie - bundy, kabáty, obleky, saká, nohavice, košele, tričká.

Cukrárska výroba, predaj: - cukrárske výrobky: - cukrovinky, cukrovinky, zákusky, dezerty - torty.

Vinotéka JCV. Predaj: - fľaškové víno - výberové vína prívlastkové - sudové víno - pivo - zastúpenie pivovaru Svijany: - užší sortiment fľaškového piva - darčekové džbány - švajčiarskej a belgickej čokolády - tuzemské syry - darčekové predmety k vínu - darčekové poukazy.

Autoservis, autoopravovňa. Pneuservis. Oprava, výmena, predaj: - pneumatiky.

Výroba, predaj: -pracovné odevy -ochranné pomôcky

Špecializujeme sa na dodávku komplexného sortimentu ochranných pomôcok pre strojársky, spracovateľský priemysel, stavebníctvo a zdravotníctvo. Dodávame pracovnú obuv, rukavice a pracovné odevy, ako sériovo vyrábané, tak i odevy šité zákazkovou výrobou.

Kamenná predajňa a eshop Slnečnica: - zdravé potraviny - bio aj nebio produkty - potreby pre domácnosť - doplnky stravy - bylinky - kozmetika, drogéria - aromaterapia, muzikoterapia.