V kuchyni sa nezaobídete bez múky, cukru a zdravých tukov. Kúpte si preto do zásoby práškový cukor a cukor kryštál, hladkú, polohrubú a hrubú múku pšeničnú, špaldovú či celozrnnú a tuky v podobe margarínov, masiel a rastlinných a živočíšnych olejov.

Veľkoobchod, maloobchod: - zelenina, ovocie, potraviny.

Mlynárstvo -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

Maloobchod, predaj: -potraviny -nápoje -drogistický tovar.

Predaj výdajníky, POU, filtračné systémy a náustky. Profesionálne odvlhčovače. Prírodné a značkové balené vody.

Pestovanie a predaj: - zemiakov - obilnín - medu.

Predstavujeme Vám prémiové prírodné rastlinné oleje lisované z najkvalitnejších surovín iba mechanickými postupmi za studena tak, aby boli v produkte zachované všetky dôležité vitamíny, minerálne látky a živiny.

Veľkoobchodný predaj, sklad: - potraviny, potravinárske výrobky - rybie, mäsové, ovocné, zeleninové konzervy - DIA výrobky (džemy, kompóty, oblátky, výživy, steril. zeleniny) - porciovaný sortiment (džemy, medy, maslo, citrónky, kečupy, horčica) - koloniálny tovar (múka, cukor, olej, cestoviny, ryža).

Predávame potraviny, nápoje a tabakové výrobky.

COOP-KONZUM. Diskontný veľkoobchod potravín. Maloobchod, predaj: -potraviny všetkého druhy, polotovary -Fotolab: -fotoaparáty, fotoalbumy, fotografie -Center gril: -12 hlavných jedál, vrátane menu -Kníhkupectvo PKIPPY -ACNV-náhradné diely na automobily -Naturcentrum: -kvety, aranžovanie kvetov -A-Z Hudáková: -papier, ...

Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj potravinárskych výrobkov.

Potravinárska výroba, predaj: - zemiakové lupienky, zemiačiky vyprážané, chips (lupienkov, zemiačikov, chipsi) -v rôznych príchutiach -najpredávanejšie sú slané, cesnakové, slaninové. Strážnické zemiačiky solené. Strážnické zemiačiky cesnakové. Strážnické zemiačiky slaninové. Moravské zemiačiky na dobré pitie solené. Moravské zemiačiky na ...

Maloobchod, predaj: -potraviny -drogéria -cukrárske, pekárske výrobky -lahôdky.

Maloobchod, predaj: - potraviny, potravinársky tovar: - pečivo, ovocie a zelenina, kečupy, čaj, káva - ryby, hydina - drogistický tovar.

Dodávateľ surovín a gastrozariadení do potravinárskeho priemyslu. Profesionálne čistenie a ošetrenie povrchov materiálov inteligentnou nano-impregnáciou. Predaj inteligentnej nano-technológie na čistenie a ochranu rôznych povrchov materiálov.