V kuchyni sa nezaobídete bez múky, cukru a zdravých tukov. Kúpte si preto do zásoby práškový cukor a cukor kryštál, hladkú, polohrubú a hrubú múku pšeničnú, špaldovú či celozrnnú a tuky v podobe margarínov, masiel a rastlinných a živočíšnych olejov.

Predaj: - zmiešaný tovar - potraviny

Maloobchod - zmiešaný tovar

Zdravé potraviny: - čokoláda - kakové produkty - čaj, káva - obilniny - polievky - sója.

Spracovanie - liečivé včelie produkty med, materské kašičky, peľ, propolis a včelí jed do kozmetiky

Import a predaj tovaru z Blízkeho východu, predovšetkým mydiel, kávy a čokolády.

Výkup mlieka a výroba mliečnych výrobkov a syrov.

Maloobchod s potravinami a zmiešaným tovarom Reštaurácia

Pekáreň Výroba: Bežné pečivo: -chleby (chlieb) strojovo vyrábané -chleby špeciálne ručne vyrábané -rožky -veky, hrčky -cereálne pečivo -sladké pečivo -jemné pečivo plnené -záviny, koláče -jemné pečivo neplnené -vianočky, lúpaky -výrobky z lístkového cesta -výrobky z plundrovaného cesta -pochúťkové tyčky, slané ...

Skupina firiem so zameraním na export a import mliečnych výrobkov. Produkty: - jogurty - ľadová káva - smotany a šľahačky - tvaroh - smotanové krémy, kyslá smotana - probiotiká, míľ drinky. Spolupracujeme s Bohušovickou a Choceňskou mliekarňou.

Predaj: - zmiešaný tovar - potraviny - drogéria.

Maloobchod, predaj: -potraviny. -zmiešaný tovar.

Predajňa farmárskych produktov. Odborný marketing wellness výrobkov a poradenstva v oblasti zdravého životného štýlu.

Predaj - potraviny - pečivo - nápoje - zmiešaný tovar

Predaj - cukrárske výrobky - potraviny - pečivo - nápoje

Rozvoz potravín do domu v Prahe a okolí. Nákup podľa receptu - vyberiete si čo chcete uvariť a rozbalí sa Vám ponuka čo všetko na to potrebujete. Zaškrtnite si len to, čo Vám doma chýba. Cenovo výhodné menu pre celú rodinu. Doručenie druhý deň po objednaní. Predaj lahôdok celá SR: - olivové oleje - francúzske delikatesy - talianska ...

Veľkoobchodný predaj potravín a potravinárskych komodít. Export, import: - cukru - oleje - ovocie - ryža - cesnaku - rybích konzerv.