V kuchyni sa nezaobídete bez múky, cukru a zdravých tukov. Kúpte si preto do zásoby práškový cukor a cukor kryštál, hladkú, polohrubú a hrubú múku pšeničnú, špaldovú či celozrnnú a tuky v podobe margarínov, masiel a rastlinných a živočíšnych olejov.

Služby: -vedenie družstva. Maloobchodný predaj potravinárskeho tovaru v 70 predajniach.

Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.

Maloobchod, predaj: - zmiešaný tovar.

Cukrovar Vrbátky a.s. Výroba, distribúcia, predaj: - cukor kryštál hrubý, krupica, múčka, vanilínový, škoricový, želírovací, kocky, bridž, camping, hygienicky balený, prírodný a trstinový.

Distribúcia talianskych potravín pre pizzérie a talianske reštaurácie a hotely.

Výroba a predaj: -slaného pečiva - snacks.

Výroba, e-shop, predaj: - najrôznejšie včelie produkty z CHKO Biele Karpaty - med - materská kašička - peľ s medom - rúzkový peľ - peľ perga - propolis surový - propolisová tinktúra - medovina.

Poskytovanie gastronomických služieb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogéria, kolonial, potreby kŕmenia a potrava pre zvieratá.

Farmárska predajňa, eshop: - mäsové výrobky, údeniny, hydina - pečivo - nápoje alkoholické a nealkoholické, sirupy, bio mušty - čaje - korenie a bylinky - mliečne výrobky - syry, tvarohy, jogurty - bio zelenina a ovocie - džemy, medy, lekvár, horčica - pohánkové chrumky - Vizovické frgály - cestoviny - múka, pohánka, krúpy.

Vinotéka - sudové vína: - fľaškové vína - pochutiny k vínu - cigarety, e-cigarety - med a medovina - darčekové balenie vín.

Predaj zmiešaného tovaru: - potraviny, - drogistický tovar.

Maloobchod, predaj: -potraviny. -zmiešaný tovar.