V kuchyni sa nezaobídete bez múky, cukru a zdravých tukov. Kúpte si preto do zásoby práškový cukor a cukor kryštál, hladkú, polohrubú a hrubú múku pšeničnú, špaldovú či celozrnnú a tuky v podobe margarínov, masiel a rastlinných a živočíšnych olejov.

Ponúkame hotové aj chladené jedlá vrátane diét s predĺženou trvanlivosťou. Chladenú stravu pripravujeme podľa tradičných receptúr, bez konzervačných látok, po celú dobu trvanlivosti si zachovávajú vlastnosti čerstvo uvareného jedla. Naša firma vlastní výrobňu schladenej stravy a je schopná ponúknuť nielen široký sortiment štandardizovaných ...

Veľkoobchod, predaj: -potraviny -nápoje alkoholické a nealkoholické, pivo, víno, sekty, šampanské, minerálne vody -sirupy -konzervovaná zelenina -kompóty -kečupy, horčica, tatarka -oleje -korenie -cukrovinky -slané doplnky -káva, čaj -mliečne výrobky -mrazené a chladené potraviny -cigarety, cigary -drogistický tovar.

Lisovanie, výroba: - repkový olej Výroba: - elektrickej energie pomocou spaľovania čistej biomasy

Veľkoobchod, maloobchod: -potraviny -ovocie, zelenina (konzervovaná) -suché plody -strukoviny -olivy -korenie ALMI.

Veľkoobchod: - víno - olivový olej - stojany na víno.

- pekáreň - výroba - predaj - Výroba pekárskych, cukrárskych a perníkárskych výrobkov

-Výroba chemických látok, vlákien a prípravkov a kozmetických výrobkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Výroba potravinárskych a škrobárenských výrobkov -Veľkoobchod a maloobchod

Dodávka: - palmový olej - palmojadrový olej

Výroba: - zemiačiky - zemiakové lupienky

Eso Market. Maloobchod, predaj: - potraviny

Predaj, e-shop: - včelie produkty - sviečky - kozmetika - med, medovina

Predaj, servis: -náradie SDS plus aj max, nástroje. Veľkoobchod: -potraviny, poľnohospodárske podukty, maloobchod: -potraviny, zelenina, údenárstvo.

Supermarket. Maloobchod, predaj: - potraviny - drogéria - zmiešaný tovar.