V kuchyni sa nezaobídete bez múky, cukru a zdravých tukov. Kúpte si preto do zásoby práškový cukor a cukor kryštál, hladkú, polohrubú a hrubú múku pšeničnú, špaldovú či celozrnnú a tuky v podobe margarínov, masiel a rastlinných a živočíšnych olejov.

Juhoamerické vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Špeciality: - pochúťky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zaváraniny, kompóty - olivové oleje.

E-shop: - káva - čaj - čokoláda - kokosový cukor - šálky a kanvičky - krabičky na čaj - prírodné kúpele

Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar.

Výroba, predaj, distribúcia potravinárskych výrobkov - Luhačovické zemiačiky - Cyrilové zemiačiky - suché plody - pekárske tyčinky - snacky - cibuľové krúžky

Distribúcia: - cestoviny - rastlinné krémy, omáčky, olivové oleje - sterilizovaná zelenina.

Výroba, predaj: - sirupy - marmelády - med.

Chov: - včely - hydina (husi, kačice, morky) Výroba, predaj: - med. Ubytovanie: - tel.: 775 757 412

Včelárska výroba a predaj včelárskych produktov - medovina - koplénové úle - med.

Včelia farma Predaj, e-shop: - med - výrobky z medu - medovina - sviečky zo včelieho vosku.

Maloobchod: - potraviny - domáce potreby. Francúzska 172/30 120 00 Praha 2

Spoločnosť ČESKÁ VČELA s.r.o. sa zaoberá výrobou a predajom medoviny, nápojom našich predkov. Našu medovinu vyrábame iba z kvalitných surovín a hlavne z toho najkvalitnejšieho krivoklátskeho medu. Na výrobu používame, starý, už rokmi preverený recept, ktorý je uplatnený do najmodernejších technológií. Na výrobu samotnej medoviny sa používa ...

Lisujeme oleje. Znie to jednoducho, ale napriek tomu si pripadáme ako kúzelníci. Z kvalitných surovín (orechy alebo najrôznejšie semienka) totiž získavame ten „elixír života“, vďaka ktorému z jadierka vyrastie strom.

Maloobchod - potraviny - zmiešaný tovar

Predaj: - potraviny - zmiešaný tovar - drogéria.

Internetový obchod, e-shop: - potraviny - ovocie, zelenina - mäso, údeniny - mliečne výrobky - nápoje - drogéria - biopotraviny.

Cukrovar. Výroba, predaj: - cukor (kryštálový, múčka, krupica, kockový, hygienicky balený). Sídlo: - námestie Slobody 12, 60200 Brno, tel: 542218533.

E-shop - potraviny - nealkoholické nápoje - vína - drogéria.

Predaj a dovoz potraviny z Nemecka.