Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Veľkoobchod: -alkoholické nápoje.

Spoločnosť STARLIFE je súkromnou spoločnosťou, ktorá je producentom a výhradným predajcom produktov špičkovej kvality. Sídlo spoločnosti je v Hostivici. Na svetový trh MLM spoločnosť vstúpila v roku 1992. Väčšina produktov vychádza z poznatkov starej čínskej a tibetskej medicíny a najnovších poznatkov lekárskej vedy.

Cukrárska výroba - torty svadobné, detské a na zákazku - dezerty.

Veľkoobchod, e-shop: - potraviny - cestoviny - syry - oleje - údeniny - ryža...a ďalšie

Výroba predaj: -rafinovaný cukor -kockový cukor -cukor kryštál, krupica, múčka -melasa.

Výroba, veľkoobchod, e-shop - mrazené, chladené a čerstvé potraviny - rybie výrobky, mrazená zelenina, mrazené hotové jedlá - mliečne výrobky - zverina - múčniky, knedle

Veľkoobchod, e-shop čerstvých rýb - ryby čerstvé aj mrazené - kôrovce, mäkkýše - morské riasy čerstvé - dezerty - vajcia.

Projektová činnosť vo výstavbe -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Ručná výroba knedlí, varené vo vode. Knedle: - žemľové - zemiakové - ovocné - chlpaté - špekové - zemiakové plnené údeným mäsom - karlovarské.

Výroba a distribúcia kysnutých knedlí - plnené knedle - žemľové a zemiakové knedle.

Dodávateľ mliečnych výrobkov a mlieka od kráv, kôz a oviec. Na sklade máme: - jogurty - produkty z kozieho, kravského a ovčieho mlieka - cestoviny - syry - mlieka - lahôdky

Stavebné práce - bytová výstavba na kľúč - rekonštrukcia budov - rekonštrukcia kúpeľní - zatepľovanie - nízkoenergetické domy. Vinotéka - predaj vín.

Statok zaoberajúci sa chovom kráv plemena Jersey. Predaj - čerstvé mlieko - domáci tvaroh, jogurty, syry a vajcia z vlastnej farmy.

Veľkoobchod ovocie a zelenina - čerstvé ovocie a zelenina - huby, bylinky, exotické ovocie, lesné plody - lúpaná a čistená zelenina a ovocie.

Internetový obchod nanomedea.cz sa zaoberá predajom nano impregnáciou a ochrán na najrôznejšie povrchy a materiály, outdoorovou imregnáciou, profesionálnymi výrobkami na nano ochranu povrchov a Nano Pena. Ďalej potom liečivé čaje českých liečiteľov, čaje z pralesa, domáce soľné jaskyne, antibakteriálna bielizeň s nano striebrom, kinesio tape a ...

Veľkoobchod. Predaj aj pre maloodberateľov: -alkoholické nápoje -cigarety -fajky a príslušenstvo -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -darčeková služba, darčekové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.