Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Predaj, e-shop - včelárske potreby a pomôcky - rámčeky a príslušenstvo - ochranné pomôcky - medové pochutiny.

Vinotéka U Pavla - stáčané vína - predaj vín. Oskořínská krčma - Ronovská 30, 289 32 Oskořínek. Hostinec U Pytliaka a Šport bar U Pavla - výčap a šport bar - čapované pivo, nealkoholické aj alkoholické nápoje, pochutiny, cukrovinky, pizza - Hrubý Jeseník 21, 289 32 Hrubý Jeseník.

Výroba: - prírodné produkty s beta glukánom z hlivy ustricovej Poradňa: - liečba pomocou prírodných produktov s beta glukánom z hlivy ustricovej E-Shop: - sirupy - prírodná kozmetika - detský rad - pre zvieratká.

Mäsiarstvo - mäsové výrobky sú vyrábané výhradne z mäsa českého pôvodu.

Firma sa zaoberá výrobou a predajom čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa a údenín. Výrobkov vlastnej výroby - salámy, párky, klobásy, tlačenky, paštéty...

Výroba a distribúcia čerstvého mäsa a údenárskych výrobkov.

Spoločnosť KaKa CZ s.r.o. (vyslovujte prosím „koko“) patrí k najvýznamnejším dodávateľom margarínov a stužených tukov pre pekárov a cukrárov, ale aj pre domácnosti na slovenskom trhu. Zákazníkom ponúkame naše výrobky pod značkami, Favorit, Alfa, Stella extra, Diana, Bianka, Omega, Ceres soft. a Vive BIO.

Pivovar, výroba, predaj: - pivo, piva

V príjemnom prostredí si môžete vybrať dobrotu presne podľa Vašej chuti, či už sa jedná o slané pečivo alebo sladké zákusky. Naše výrobky sú vyrobené z kvalitných a čerstvých surovín a pečieme priamo v predajni. Našim cieľom je vždy spokojný zákazník. Vybrané pečivo či zákusky pre Vás upečieme, nachystáme a zabalíme Vám ich so sebou. U nás máte ...

Predaj: - bylinné sirupy - dobroslad: výťažok z jačmenného sladu

E-shop: - čaje - čajové zmesi - čajová škola - čajový catering

Linea Naturale - MARTIN INTERAMERICANA s.r.o. Predaj: - bio

Naša spoločnosť bola založená roku 1995. Dnes už patríme na slovenskom trhu medzi známych dovozcov a distribútorov výberového sortimentu, ako sú čaje London Herb, Clipper, Celestial, Qi, zaváraniny a cukríky Mrs.Bridges, Mission Deli Wraps, sušienky Walkers, marmelády Mackays, cereálie Jordans, čokolády Green & Black a ďalšie.

Pivovar Zbraslavice - výroba piva - výčapné svetlé, svetlý ležiak, tmavý ležiak, svetlý špeciál.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Maloobchod s nápojmi

Výroba, distribúcia a predaj: -káva Alfredo -čaj EILLES TEE -čokoláda Eilles

Veľkoobchod:tabak a alkohol -cigarety, tabak, cigary -zapaľovače -fajky -pohľadnice, priania -hracie karty -foto albumu -foto-kino -farebné filmy -listové papiere -káva -alkohol -predaj telefónnych kariet -predaj tabakového tovaru

Výroba: - lieh - všetky druhy - obilný destilát - Kosher lieh - organominerálne hnojivo-ORGAMIN - ocot 10% vo veľkom balení. Predaj všetkých druhov liehu.

E-shop: - káva - čaj - čokoláda - kokosový cukor - šálky a kanvičky - krabičky na čaj - prírodné kúpele

Internetový obchod kepasa.cz ponúka „všetko pre tých, ktorí preferujú zdravý životný štýl“. V ponuke sa nachádzajú ekologické domáce prístroje a spotrebiče, ekodrogéria, prírodná biokozmetika, doplnky stravy, zdravá výživa a mnoho ďalších produktov. Náš sortiment neustále rozširujeme o nové produkty a služby. Zákazníkom sa snažíme poskytovať ...

Predaj kvasného liehu, likérov a kávy