Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

EFES Logistik s.r.o.: - medzinárodnú dopravu chladiarenskými kamiónmi - 15 chladiarenských súprav - preprava do všetkých štátov Európy i Turecka - všetky vozidlá sú kompletne poistené vrátane poistenia CMR - preprava tovaru podliehajúca skaze, vyžadujúca TIR karnet a veterinárny dohľad.

zaoberáme sa prevažne dovozom a distribúciou výnimočných francúzskych vín zo všetkých vinárskych regiónov Starostlivo vyberané francúzske vína, potom v našej ponuke dopĺňajú vína z Moravy, Talianska, Španielska, Austrálie a Čile. V našej širokej ponuke vína figuruje červené víno, biele víno aj ružové víno. Samozrejme u nás nájdete aj ...

Firma Pharma 2, a.s. prevádzkuje v Prahe tri lekárne - vo Vodičkovej ulici (Praha 1-Nové Mesto), na Hlavnej stanici (Praha 2-Vinohrady) a na Suchdolskom námestí v Suchdole (Praha 6). Lekárne ponúkajú kompletný sortiment liekov na lekársky predpis aj veľký výber voľne dostupných liečiv, zdravotnícke potreby a ďalšie. Vo Vodičkovej ulici a na ...

Produkty: - nealkoholické nápoje v biokvalite - biosušienky - exotické nápoje zo zeleného kokosu alebo ibištekový nápoj - bio čaj - horúci ibištek so škoricou - výborná talianska káva - izotonický nápoj z prírody.

Patentné prípravky Bylinná liečba predstavuje základný pilier systému liečebných metód tradičnej čínskej medicíny.

Olovrant až do triedy, čerstvý a kvalitný olovrant, v cene od 10 Sk. Objednávkový systém na internete, desiatové konto. Vy máte istotu, dieťa samostatnosť. Vyrobené v deň konzumácie priamo pre vaše dieťa modernou technológiou.

Talianske lahôdkarstvo so širokým výberom údenín, syrov a pochutín v skle: - olivový olej - víno - pesto - hľuzovkové maslo.

Dodávame čerstvé ovocie a zeleninu pre reštaurácie, hotely, závodné a školské jedálne a ďalšie prevádzky verejného stravovania.

Dovoz, dodávka duty free zahraničné produkty osobám požívajúcim Duty and Tax Free výhod. Obchodné centrum, služby Hevlín: -Travel Free Shop, tel.:515274399 -čerpacia stanica AVANTI, tel.: 515274000 .

Najväčší výrobca trvanlivého pečiva v strednej a východnej Európe.

Prevádzka zdravého rýchleho občerstvenia. Predaj čerstvých: - baget - šalátov - freshov - smoothies.

Cateringové služby Sprostredkovanie cateringových služieb Reklamná a propagačná činnosť Poradenská činnosť v oblasti gastronomických a ubytovacích služieb Špecializovaný maloobchod Hostinská činnosť kontakt: Eugen Fiala

predaj zdravých kozmetických produktov

-Výroba potravinárskych výrobkov -výroba lančmitov

Poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu - chudnutie, kondícia, pribranie svalovej hmoty, energia

Zásobovanie reštaurácií a veľkoobchodov. Sme špecialisti na čerstvé ovocie a zeleninu. Rozvážame denne čerstvé ovocie, zeleninu, bylinky, huby a exotické plody pre reštaurácie, hotely, pizzerie, jedálne. Distribúcia prebieha denne chladenými dodávkami.

Sme oficiálnym dovozcom a distribútorom prírodných doplnkov stravy s obsahom medu a včelích produktov spoločnosti Tentorium. Nájdete u nás široký sortiment dražé, bobuľových dražé a sirupov s obsahom medu, peľu, propolisu, pergy, materskej kašicky, chlebíny a celého radu bylinných a hubových extraktov.

Predaj alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Zaoberáme sa predajom farmárskych potravín, biopotravín a kvalitné údeniny od malých a stredných chovateľov a výrobcov. Ponúkame čerstvé mliečne výrobky, syry a pečivo.

Spracovanie a rozvoz: - zemiaky (lúpané, vákuované, strúhané, varené) - koreňová zelenina (lúpaná, strúhaná). Sídlo firmy: - Lipník nad Bečvou, Mánesova 1382.

Priamy dovoz, distribúcia. Potraviny pre modernú gastronómiu. Mrazené a iné potraviny: - morské ryby a výrobky z nich - sladkovodné ryby - zemiakové hranolky a ďalšie - zemiakové výrobky - mrazené ovocie.

Mäsiarstvo, údenárstvo. Predaj: -chladeného mäsa a mäsových výrobkov.

Výroba: - aromatické bázy, emulzie a koncentráty pre pekársku a cukrársku výrobu.