Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Vydavateľstvo, e-magazín a eshop o zdraví, e-shop detské hračky a doplnky

Predaj a nákup tovaru, sprostredkovanie obchodu a služieb, predaj potravín mäso, údeniny, ryby, hydina, syry, mliečne výrobky, fair trade produkty, eshop feng shui.

Maloobchod - zmiešaný tovar - potraviny

Predajom vína, destilátov a terrín..

Predaj potravín a potravinárskych doplnkov

Ponúkame vitamíny, minerály, doplnky stravy, produkty na chudnutie a podporu erekcie, čaju, zdravú výživu, produkty Fair Trade, športovú výživu, detoxikačnú medicínu, prírodnú kozmetiku, ekodrogériu.

Veľkoobchodný predaj vín. Ponuka darčekového balenia vín. Doplnkový sortiment: - Olivy - Vínne lístky - Vínne sklo - Chladiace vinotéky - Stojany na víno - Krabičky na víno.

Predaj - mäso - údeniny - potraviny - zmiešaný tovar

- UHLÍKOVÝ OBVÄZ - AROMA KERAMICKÉ DOŠTIČKY - BIO KOZMETIKA - BIO RASTLINNÉ OLEJE - DOPLNKY STRAVY - ÉTERICKÉ OLEJE - EXTRAKTY A KONCENTRÁTY - KNIHY AROMATERAPIA - KOLOIDNÉ STRIEBRO - KOZMETIKA - PRAKTICKÉ POMÔCKY - RASTLINNÉ OLEJE

Firma Amj-Prague je spoločnosť, ktorá sa od roku 1994 špecializuje na predaj potravín pre veľkoodberateľov. Dovážame predovšetkým mrazené mäso - hydinu, bravčové, hovädzie a ryby z krajín Európskej únie, Severnej a Južnej Ameriky, do krajín Afrických štátov a Východnej Európy.

Čajový komfort ponúka služby osobného čajovníka, ktorý zaisťuje: - čajové obrady - Tea-Art performance - individuálna degustácia luxusných zberov - snúbenie prvotriedneho čaju s vínom a svetovou kuchyňou - profesné či záujmové tréningy prípravy čaju - poradenský čajový servis.

Špecializujeme sa na krabičkovú diétu.

Dovoz a predaj: - čaje z celého sveta. Prevádzkujeme sieť čajovní.

Veľkoobchod, distribúcia: -čerstvé, prevažne mliečne potraviny, vyžadujúce chladenú prepravu -viac ako 900 položiek katalógu výrobkov

Veľkoobchod pre: - gastronómiu - pekára - cukrárov. V súčasnej dobe je distribútorom významných potravinárskych značiek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a ďalšie.

Hostinská činnosť Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín

Sme špecializovaný E-shop so športovou výživou. Ponúkame len tie najkvalitnejšie produkty. Proteíny, sacharidy, aminokyseliny, anabolizéry, bcaa, kreatíny, spaľovače tukov, kĺbovú výživu, vitamíny.

Dovoz a distribúcia cukroviniek z celého sveta.

Výrobca a dodávateľ širokého sortimentu pre gastro, veľkoobchody a výrobcov potravín. V sortimente nájdete: - korenie - zeleninu - zmesi korenia - želatínu - huby

Závod na výrobu a spracovanie liehovín. Ruská tradičná vodka je hlavným programom v našej výrobe.

Najväčší slovenský obchod s pravou vanilkou. Vanilkové struky Bourbon a Tahitensis v BIO kvalite za najvýhodnejšie ceny na trhu. Zásobujeme domácnosti, kaviarne, reštaurácie a veľkoobchody. Individuálne podmienky pre veľkoodberateľov.