Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Distribúcia, veľkoobchod - francúzske šumivé vína z oblasti Champagne

Legíny proti celulitíde Sanacell: - legíny s nízkym pásom na celkové tvarovanie postavy. - nadkolenné nohavice s nízkym pásom - pôsobia na zadok a stehná - nadkolenné nohavice s vysokým pásom - pôsobia na zadok, stehná a brucho - podkolenné nohavice s nízkym pásom - pôsobia na kolená, zadok a stehná - podkolenné nohavice s vysokým pásom - ...

Maloobchod, veľkoobchod: -ovocie. -zelenina. -huby. -BIO ovocie, zelenina.

Služby - relaxačné a rehabilitačné centrum - tradičná čínska medicína - masáže detoxikačné - bankovanie - masáže lávovými kameňmi Predaj - bylinky - kozmetické prípravky - prípravky zdravej výživy

Rozvoz jedál pre firmy, jednotlivcov. Usporiadanie párty, rautu a súkromné akcie. V menu nájdete: - bagety - ciabatty a panini - torty - pečivo - tabúle a quiche - nápoje.

Predaj korenia a koreniacich zmesí.

Mäsiarstvo, údenárstvo. Predaj chladeného mäsa a mäsových výrobkov.

Firma zaoberajúca sa predajom vody v bareloch. Majú všetok sortiment a za vodu ako takú neplatíte ani korunu. Veríme, že zákazník by mal dávať peniaze iba za to, čo si skutočne kupuje. Platili ste niekedy za osvieženie v rieke? Alebo za dážď? Voda je všadeprítomná a úžasne premenlivá. Ako sneh pokrýva polárne krajiny, ako para slúži pri výrobe ...

Import, veľkoobchod: - mäso. - údeniny. Sieť maloobchodných predajní.

Import a predaj tovaru z Blízkeho východu, predovšetkým mydiel, kávy a čokolády.

Vinotéka Reprezentačné priestory, 180m, prenájom. Organizácia firemných i súkromných akcií, ochutnávky vo vinotéke aj u zákazníka. Dovoz-import (Francúzsko, Španielsko, Čile, Kalifornia), distribúcia a predaj - značkové vína.

Alternatívne poradenstvo a predaj. Internetový obchod s prírodnými produktmi. Bachove esencie - individuálne vytestovanie, poradenstvo. Neera detox - prírodná detoxikačná a revitalizačná kúra. Práca s kyvadlom a kryštálmi.

Ponúkam vína z Korziky. Vína ktoré každého rozohrejú, ale v lete aj príjemne osviežia. Predaj - Korzické vína - In Vino Veritas

Vinotéka Na námestí Ponúkame vína Tokajské, maďarské, talianske az latinskej ameriky

Maloobchod, predaj: Vinotéka, víno, dovoz vína Weingut Neustifter, Rak.

Skupina firiem so zameraním na export a import mliečnych výrobkov. Produkty: - jogurty - ľadová káva - smotany a šľahačky - tvaroh - smotanové krémy, kyslá smotana - probiotiká, míľ drinky. Spolupracujeme s Bohušovickou a Choceňskou mliekarňou.

Dovoz korenia zo Španielska, Turecka, Iránu, Čile a ďalších exportných krajín. Nájdete u nás lieskové jadrá, sušené marhule, Sultanas sušené hrozienka a ďalšie produkty.

Vyvíjame a dodávame firmám biostabilizátory, ochucovadlá, farbivá, nástreky, láky, zmesi korenia, prípravky na predĺženie trvanlivosti a ďalšie produkty. Na sklade máme: - bioprotektory - farbivá - zmesi kombi, koreniace, funkčné - hydrostabilizátory - papriky a olivy - štartovacie kultúry - aditíva.

Rozvoz potravín do domu v Prahe a okolí. Nákup podľa receptu - vyberiete si čo chcete uvariť a rozbalí sa Vám ponuka čo všetko na to potrebujete. Zaškrtnite si len to, čo Vám doma chýba. Cenovo výhodné menu pre celú rodinu. Doručenie druhý deň po objednaní. Predaj lahôdok celá SR: - olivové oleje - francúzske delikatesy - talianska ...

Veľkoobchodný predaj potravín a potravinárskych komodít. Export, import: - cukru - oleje - ovocie - ryža - cesnaku - rybích konzerv.

Výroba čokolády Produkty: - čokoládové tabuľky¨ - pralinky - napolitánky - Prendimé tabuľky - horúca čokoláda - dražé - šošovky. Biela, mliečna aj tmavá čokoláda. Toskánsky krém s príchuťou.

Veľkoobchod, dovoz z Maďarska: - ovocie - zelenina

Veľkoobchod - údeniny - mäsové a údenárske výrobky

Výroba: - hotové sterilizované jedlá - instantné jedlá - chladené jedlá - hotové polievky.