Sériovo ia zákazkovo vyrábané potravinárske produkty možno rozčleniť na rôzne kategórie. Vyberajte zo širokej ponuky napríklad mliečne produkty, cereálie, pekárske výrobky, mäsové výrobky a údeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR aj zahraničia.

Výroba, veľkoobchod, dovoz, e-shop: -ajurvédske prípravky.

Výroba, spracovanie, distribúcia - jahňacie a baranie mäso

Venujeme sa distribúcii prírodných doplnkov zo zahraničia, predovšetkým z USA a Kanady, ktoré následne predávame v Českej republike

Dodávka, predaj - talianska káva BLANDINI - profesionálne talianske kávovary pre gastro prevádzky

Dodávka, predaj: -kozmetika zn. Dr. Nona. -potravinové doplnky.

Distribúcia cukroviniek, koncentrátov a sirupov. Ponúkame sladkosti, ako sú: -oblátky, dia -wafle -čokolády -bonboniéry -ovocné želé -lízanky -vianoce a Veľká noc -cereálne výrobky -slaný tovar -nápoje -sirupy -ostatné -doplnkový predaj.

Poskytovanie gastronomických služieb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogéria, kolonial, potreby kŕmenia a potrava pre zvieratá.

Distribúcia: - športová výživa - dietetické potraviny - produkty značky Isostar, Modifast a Gerblé

Dovoz, predaj: - kozmetické prípravky - doplnky stravy

Výroba -atypické torty na objednávku -rôzne ozdoby z marcipánu, modelovacej hmoty, glazúry a čokolády

Distribúcia, predaj, e-shop - alkoholické nápoje LEGENDARIO, ELIXIR, YPIOCA

Kaviareň, bistro - cukrárske výrobky - pekárske výrobky - torty - cateringové služby

Sme veľkoobchod založený na distribúcii točenej zmrzliny z Opočna. Zakladáme si na poctivej českej chuti vo forme točenej miešanej zmrzliny. Dodávame všetky originálne ovocné a iné náplne. Zameriavame sa na Prahu a Stredočeský kraj.

Výroba prírodných rastlinných výťažkov a silíc jednodruhové aj viacdruhové. Dodávame na ďalšie spracovanie do potravín, nápojov, kozmetiky, hnojív a kúpeľov. Ponúkame extrakty suché, tekuté vodné, vodnoliehové a s použitím činidiel (olej, propylénglycol a pod.)

Služby: -bar Internetový predaj, e-shop: -alkoholické nápoje

Distribúcia - potravinové doplnky - potravinové doplnky pre diabetikov DIASTABIL - FORTE, LECITÍN Internetový obchod - zdravotné kompresívne pančuchy SOLIDEA, GLORIA - potravinové doplnky - zdravotná obuv značky LOREN - potravinové doplnky pre diabetikov DIASTABIL - FORTE, LECITÍN Dovoz - zdravotné kompresívne ...